IN BEELD. Harry en Meghan met hoofd in de wolken tijdens bezoek aan New York

RoyaltyPrins Harry (37) en zijn vrouw Meghan Markle (40) hebben donderdagochtend hun opwachting gemaakt in New York. De twee zijn in de miljoenenstad voor het Global Citizen Live-evenement dat zaterdag plaatsvindt. Voorafgaand daaraan hebben ze een aantal bezoekjes op de planning staan.

 1. Waarom de veelbesproken cover van prins Harry en Meghan Markle niet zo onschuldig is als het lijkt
  PREMIUM
  Royalty

  Waarom de veelbespro­ken cover van prins Harry en Meghan Markle niet zo onschuldig is als het lijkt

  Prins Harry (37) en Meghan Markle (40) werden dit jaar opgenomen in de lijst van de 100 meest invloedrijkste mensen ter wereld. Time Magazine maakte de jaarlijkse lijst woensdag bekend. Voor het portret poseerden de Britse prins en zijn vrouw met een stralende glimlach, al zijn de beelden helemaal niet zo ‘spontaan’ als ze op het eerste gezicht lijken. Zo werd er achter de schermen grondig nagedacht over de fotoshoot en is geen enkel detail toevallig: dit is de échte betekenis van de voorpagina die overal in de wereld opzien baart.
 2. Will Smith speelt in eerste film sinds Oscars: “Ik begrijp het als niet iedereen er klaar voor is”
  Celebrities

  Will Smith speelt in eerste film sinds Os­car-incident: “Ik begrijp het als niet iedereen er klaar voor is”

  In december verschijnt ‘Emancipation’ in de zalen, met Will Smith (54) in de hoofdrol. Het is zijn eerste project sinds hij in maart van dit jaar Chris Rock (57) tijdens de Oscaruitreiking een klap in het gezicht verkocht. Aan journalist Kevin McCarthy bekent hij dat hij het begrijpt als mensen nog niet klaar zijn om hem weer aan het werk te zien. “Ik respecteer dat”, klinkt het