IN BEELD. Half BV-land is wandelend reclamebord voor brillen Eline De Munck

Francesca Vanthielen en Evi Hanssen
Joel Hoylaerts / Photonews Francesca Vanthielen en Evi Hanssen
Iedereen wil een Eline De Munck hebben ... op z’n neus. Vanavond heeft de presentatrice en onderneemster de vijfde collectie voorgesteld van haar brillenmerk Odette Lunettes in haar pop-upwinkel op de Antwerpse Meir. En daar kwamen heel wat bekende brillers en niet-brillers op af. 

Dat de zaken heel goed gaan voor Eline De Munck is wel het minste wat je kunt zeggen. Haar brillenmerk Odetten Lunettes heeft na vier jaar 71 monturen, 360 brillen in verschillende kleuren en wordt verdeeld in 11 landen. Van Polen over Zuid-Korea tot Duitsland en Frankrijk.“Te zot voor woorden”, zegt Elinek. “Toen m’n zakenpartner Bob en ik het verhaal 4 jaar geleden in België hebben opgestart, hadden we nooit kunnen denken dat onze brillen de landsgrenzen zouden oversteken. Het geeft een enorme voldoening om te weten dat de kwaliteit en het tijdloze karakter van onze brillen ook in andere landen wordt opgemerkt.” Maar ook in België blijft Odette Lunettes erg actief met naar jaarlijkse traditie een Tempory Store in Antwerpen en voor het eerst ook in Gent.

Naast de eigen Belgische brillencollectie is Eline ook een grote supporter van Belgische mode. Zo heeft ze bij ZEB al de kledingcollectie DEUX en samen met Antwerpse modemerk SVNTY brengt ze een sneakercollectie op de markt. “We zijn vanuit hetzelfde standpunt vertrokken als voor de brillen: de sneakers zijn speciaal, maar toch draagbaar door het tijdloze design.” Het gaat om drie verschillende modellen, elk met hun unieke zool: ‘De Robot’, ‘De Antwerp’ en ‘De Flex’. 

“Met een bril van Odette Lunettes ziet mijn vrouw er nog tien keer mooier uit”, grapt Staf Coppens.

Eline De Munck en Staf Coppens
Joel Hoylaerts / Photonews Eline De Munck en Staf Coppens

“Op het podium een zonnebril dragen tijdens het dansen is heel onhandig”, zegt K3-zangeres Marthe op stap met mama Christel. Ze geniet van enkele vrije daagjes na de verjaardagsshows in Puurs.

Marthe en haar mama Christel
Joel Hoylaerts / Photonews Marthe en haar mama Christel

Een stralend zwangere Evelien Bosmans snuffelt tussen de brillen.

Evelien Bosmans
Joel Hoylaerts / Photonews Evelien Bosmans

“Met een bril vind ik dat je er slimmer uitziet”, zegt Isabelle A. Maar de zangeres heeft voor alle duidelijkheid geen problemen met haar ogen.

Eline De Munck en Isabelle A
Joel Hoylaerts / Photonews Eline De Munck en Isabelle A

“Voor mij moet een bril vooral goed zitten en het mag ook wel een beetje modieus zijn”’ aldus Francesca Vanthielen aan de zijde van Evi Hanssen.

Francesca Vanthielen en Evi Hanssen
Joel Hoylaerts / Photonews Francesca Vanthielen en Evi Hanssen

“Hopelijk schijnt de zon snel weer wat vaker, want dan kan ik mijn zonnebril opzetten”, zegt Astrid Coppens op stap met goede vriend Tanguy.

Astrid Coppens en Tanguy
Joel Hoylaerts / Photonews Astrid Coppens en Tanguy

“In de wagen en als ik tv kijk, moet ik een bril dragen”’ vertelt Hilde De Baerdemaeker aan de zijde van Lyn Kerkhofs.

Hilde De Baerdemaeker en Lynn Kerkhofs
Joel Hoylaerts / Photonews Hilde De Baerdemaeker en Lynn Kerkhofs

Kelly Pfaff op stap met Shania. “Een goede bril of zonnebril moet een meerwaarde geven aan je outfit. En tijdloos zijn.”

Kelly en Shania Pfaff
Joel Hoylaerts / Photonews Kelly en Shania Pfaff

“Als we ooit met K3 een zonnebril op de markt brengen, dan moet die vooral kleurrijk zijn met een zonnetje of palmboom erop”, zegt Hanne van K3 met naast zich vriendin Janne

Hanne en Janne
Joel Hoylaerts / Photonews Hanne en Janne

De brillen en sneakers zijn te koop in de pop-up stores in Antwerpen (Meir 85) en Gent (Kalandeberg 7) en op odettelunettes.com

Bekijk ook: Wat zouden BV’s doen als hun carrière plots gedaan was?

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Eline De Munck is bijna vier jaar geleden gestopt bij JIM en bewees met Odette Lunette dat er een leven is na de showbizz. Maar hebben andere BV’s een plan B als hun carrière in de media plots gedaan is?
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.