Freddie Mercury.
Volledig scherm
Freddie Mercury. © Alper Yesiltas/ Redferns

IN BEELD. Fotograaf toont hoe overleden beroemdheden er vandaag de dag zouden uitzien

CelebritiesFotograaf Alper Yesiltas deelt zijn ‘As If Nothing Happened’-foto’s met de wereld. Het is een project dat in beeld brengt hoe sommige beroemdheden er vandaag de dag zouden uitzien, als ze nog hadden geleefd. Hij maakte hiervoor gebruik van kunstmatige intelligentie (artificial intelligence) en geavanceerde fotobewerkingssoftware.

26 reacties

 • GLENN SPEECKAERT

  6 maanden geleden
  Wat is er met de neus van Paul Walker gebeurd in zijn eventuele foto van nu? Lijkt scheef te staan. Precies na een boksmatch die hij verloren heeft.
 • Balian Butler

  6 maanden geleden
  Realistisch, behalve Michael Jackson... Zijn door plastische chirurgie verknoeide neus zou nooit meer terug gaan naar normaal.
 • Patrick Meersman

  6 maanden geleden
  Ze zijn helaas veel te vroeg heengegaan.
 • Sarah Vermeulen

  6 maanden geleden
  Die van micheal Jackson kan ik bijna niet geloven maar anders oke hoor
 • Andy Staelens

  6 maanden geleden
  Dus dat is een fotograaf? Wauw. Daar wil ik gerust veel geld voor geven.
 1. Coely is terug na pauze van zes jaar: “Ik kan beter om met de uitdagingen van het leven”
  Play
  Muziek

  Coely is terug na pauze van zes jaar: “Ik kan beter om met de uitdagin­gen van het leven”

  “I’m back, back like I never left”, zingt ze in ‘Run It Up’. Na een pauze van zes jaar is Coely terug, en hoe. In een uitverkochte Roma in haar hometown Borgerhout kreeg ze vrijdag het publiek volledig naar haar hand. Met dit optreden trekt de zangeres definitief een streep onder een bijzonder moeilijke periode. Zo kampte Coely met een depressie. “Het werd me allemaal te veel. Op een bepaald moment dacht ik: ‘Voor mij hoeft het niet meer, ik maak er een einde aan’”, zei ze in een interview in ‘Humo’. Maar ondertussen voelt de Antwerpse hiphopster zich goed in haar vel: “Ik heb een periode met veel ups and downs achter de rug, maar daardoor heb ik ook mezelf leren kennen. Door te babbelen met psychologen. Door beter voor mezelf te zorgen. En door mama te worden, waardoor je prioriteiten sowieso verschuiven. Het leven zal altijd uitdagingen met zich meebrengen, maar ik kan er nu beter mee om.”
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 1. De grootste sterren in de gekste pakken: ook deze celebs waagden zich aan ‘The Masked Singer’
  Celebrities

  De grootste sterren in de gekste pakken: ook deze celebs waagden zich aan ‘The Masked Singer’

  Elke vrijdagavond zitten we massaal op het puntje van onze stoel tijdens de ontmaskering in het VTM-programma ‘The Masked Singer’. En vaak zijn het verrassende namen die achter die maskers schuilgaan. Maar dat is nog niets vergeleken met de internationale sterren die aan de buitenlandse versies van deze populaire tv-show deelnamen. Van Ryan Reynolds tot Kelly Osbourne: ook deze internationale celebrity’s gingen de uitdaging al aan. “Je kan niet zien, niet ademen, niet horen, niet denken. Er zat geen zuurstof in, ik raakte in paniek. Het was de ergste ervaring uit mijn leven.”
 2. Zangcoach ‘The Masked Singer’ deelt geheimen: “In sommige landen wordt niet live gezongen, wij bewijzen dat het wel kan”
  Play
  Showbits
  1

  Zangcoach ‘The Masked Singer’ deelt geheimen: “In sommige landen wordt niet live gezongen”

  Moeten de deelnemers aan ‘The Masked Singer’ eerst een auditie doen en kunnen er dan mensen afvallen? Kan je iedereen leren zingen? Wordt er nog veel gesleuteld aan de klankopname na de opname? Allemaal vragen waarmee Desna naar de zangcoach van het programma trekt. Voor wie ook ‘Behind the Mask’ volgt, is Ibernice MacBean geen onbekende meer. Zij is heel trots op de Vlaamse versie van ‘The Masked Singer’. “In sommige landen wordt er niet live gezongen. Onmogelijk onder zo’n masker, zeggen ze. Maar wij bewijzen dat het wel kan”, vertelt ze in een nieuwe Showbits.