Première 'The Man Who Sold His Skin'
Volledig scherm
Première 'The Man Who Sold His Skin' © Dieter Bacquaert

IN BEELD. Filmpremière ‘The Man Who Sold His Skin’ bezorgt bekend Vlaanderen kippenvel

ShowbizzVanavond vond in Kinepolis Oostende de avant-première plaats van de internationale film ‘The Man Who Sold His Skin’ met in de hoofdrol onze eigen Koen De Bouw die de rol van bekende kunstenaar vertolkt. Naast de acteur zelf verschenen ook heel wat andere bekende koppen op de rode loper die heel benieuwd waren naar deze aangrijpende film.

 1. Nu de finalisten bekend zijn: valt Regi enkel voor vrouwelijk schoon in 'Regi Academy'?
  Play
  SHOWBITS VIDEO

  Nu de finalisten bekend zijn: valt Regi enkel voor vrouwelijk schoon in 'Regi Academy'?

  In plaats van “waar zijn die handen?” is het “waar zijn die jongens?” in ‘Regi Academy’. Gisteren kon je op VTM2 naar de halve finale kijken van de talentenjacht, en daarin kan je zien hoe Wietse - als laatste jongen - naar huis moet vertrekken wegens ‘geen match met Regi’. Is de producer enkel opzoek naar vrouwelijk schoon voor zijn nieuwe single? Desna en Jarne zoeken het uit in een nieuwe Showbits.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Voor Doutzen Kroes is grens bereikt: “Ik laat mij niet dwingen om het vaccin te nemen”
  Showbizz
  42

  Voor Doutzen Kroes is grens bereikt: “Ik laat mij niet dwingen om het vaccin te nemen”

  Doutzen Kroes (36) is niet van plan zich te laten vaccineren of deel te nemen aan de 'testmaatschappij’. Dat schrijft het Nederlandse topmodel vandaag in een uitgebreid bericht, nadat ze zich zes maanden lang stil heeft gehouden op sociale media. “Mijn handen trillen terwijl ik dit schrijf, maar ik voel dat het tijd is om moed boven comfort te kiezen en mijn waarheid uit te spreken.”