IN BEELD. Een en al schattige prinsesjes op première Doornroosje

Dieter Bacquaert
Ondanks het mooie zomerweer trokken gisterennamiddag heel wat BV's met hun kids naar de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen voor de première van Doornroosje. Eerder dit jaar was de sprookjesmusical al te zien in Vlaanderen, maar met extra decors en een groter ensemble wordt het eeuwenoude verhaal nu nog magischer. Ghost Rocker Tinne Oltmans en De Kotmadam-actrice Helle Vanderheyden vertolken afwisselend de rol van Doornroosje. 

Zangeres Laura Lynn kwam kijken met dochtertje Eliana. "Thuis draagt ze altijd een prinsessenjurk mét kroontje op haar hoofd. Zo schattig".

Dieter Bacquaert

Wendy Van Wanten zonder oudste zoon Dylan, maar wel met Frans en dochtertje Estelle. "Niet iedereen kan altijd meekomen", aldus de zangeres. 

Dieter Bacquaert

"Een stoere prins ben ik niet, maar wel eentje die attent en romantisch is", zegt Thuis-acteur Michiel De Meyer die zijn buurjongen Trevis meenam. Al kwam hij vooral supporteren voor zijn vriendin Line die de fee speelt in dit stuk.

Dieter Bacquaert

Actrice Marianne Devriese was op stap met dochters Lina en Ava. "Over twee weken sta ik opnieuw op de set van 'Familie', maar nu eerste nog wat quality time met de kids."

Dieter Bacquaert

Lesley-Ann Poppe, die nog 8,5 kilo wil afvallen, trok speciaal voor deze première een jurkje aan met daarop vele roosjes. Gelukkig prikten ze niet voor zoon Benjamin.

Dieter Bacquaert

"Vroeger heb ik dikwijls de prins gespeeld, maar nu vragen ze me eerder voor de rol van koning of een gekke prins zoals onze Laurent", lacht Ivan Pecnik aan de zijde van zoon Henri en echtgenote Lucy. 

Dieter BacquaertReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.