IN BEELD. Ensors.
Volledig scherm
IN BEELD. Ensors. © PN

IN BEELD. Een dosis stijl, broodnodige boob tape en artistiek naakt: zo doste Bekend Vlaanderen zich uit voor de Ensors

BVOostende was zaterdagavond voor even het Hollywood aan de Noordzee. In het Kursaal vond voor de dertiende keer de uitreiking plaats van de Ensors, de belangrijkste Vlaamse film- en televisieprijzen. En bij zo’n grote galashow hoort natuurlijk ook een rode loper vol bekend en vooral heel mooi volk.

 1. Verklapt de hunk van ‘#LikeMe’ dat er een film komt? “Ik zou er niet te snel vanuit gaan dat we stoppen”
  Play
  Showbits

  Maksim Stojanac ziet het einde van '#LikeMe' naderen: "De media kunnen zo eng zijn, of je job hebt hangt af van zo veel mensen"

  Het vierde seizoen van ‘#LikeMe’ telt nog 3 afleveringen en dan valt het doek definitief over de populaire Ketnet-reeks. Het rouwproces van de hevige fans begint dus stilaan op gang te komen. Of is dat toch nog niet nodig? Sowieso vullen onder meer Camille Dhont, Pommelien Thijs en Maksim Stojanac begin april nog 4 Sportpaleizen met hun Vlaamse covers, maar is er toch nog meer op komst? “Ik zou er niet te snel vanuit gaan dat we stoppen”, vertelt de hunk van de reeks aan Jarne wanneer hij vraagt of er geen film zou kunnen volgen. Hoe Maksim zijn eigen toekomst in de media ziet, ontdek je in een nieuwe Showbits.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.