IN BEELD. ‘Chateau Cupido’ met Karen, Gert en James schiet raak op BV-première

Chateau Cupido
Kristof Ghyselinck Chateau Cupido
Zondagavond vond in Theater Elckerlyc in Antwerpen de première plaats van ‘Chateau Cupido’, het komische theaterstuk met Gert Verhulst, James Cooke en Karen Damen. Voor het eerst staan de drie samen op de planken en dat lokte heel wat bekend volk.

‘Chateau Cupido’ gaat over de populaire tv-presentator Jack (Gert Verhulst) die een amoureuze escapade plant met zijn maîtresse Bettie (Karen Damen) in zijn chalet in de Ardennen. Aangezien hij ervan overtuigd is dat zijn buurman Alain (James Cooke) op reis is naar Tenerife, is hij er zeker van niet betrapt te kunnen worden. Wanneer echter blijkt dat zijn buurman ook amoureuze plannen heeft in zijn eigen chalet ‘Chateau Cupido’ gaan de poppen aan het dansen.

In het scenario, dat Gert zelf heeft geschreven, zitten ook enkele leuke knipogen naar de relatie die de Studio 100-baas en Karen in het verleden hadden. En zo’n verhaallijn prikkelt duidelijk de nieuwsgierigheid van Vlaanderen. In totaal werden er reeds 25.000 tickets verkocht. ‘Chateau Cupido’ speelt nog tot en met 8 maart in Theater Elckerlyc in Antwerpen en Capitole Gent. Tickets via uitgezonderd.be. 

Erik Van Looy en Jani Kazaltzis kwamen hun vrienden aanmoedigen. “Ze stralen gewoon humor uit.”
Kristof Ghyselinck Erik Van Looy en Jani Kazaltzis kwamen hun vrienden aanmoedigen. “Ze stralen gewoon humor uit.”
Juan Gerlo en Tinne Oltmans maakten er een gezellige avond van.
Kristof Ghyselinck Juan Gerlo en Tinne Oltmans maakten er een gezellige avond van.
Eline De Munck
Kristof Ghyselinck Eline De Munck
“Ik ben nog nooit in de Ardennen geweest, maar na het zien van dit stuk kriebelt het wel eens om een bezoekje te brengen”, aldus Julie Vermeire op stap met vriendin Josefien.
Kristof Ghyselinck “Ik ben nog nooit in de Ardennen geweest, maar na het zien van dit stuk kriebelt het wel eens om een bezoekje te brengen”, aldus Julie Vermeire op stap met vriendin Josefien.
Met een brede glimlach op zijn gezicht poseert MNM-dj Wanne Synnave voor de fotografen. Als er gelachen wordt, dan is hij er graag bij.
Kristof Ghyselinck Met een brede glimlach op zijn gezicht poseert MNM-dj Wanne Synnave voor de fotografen. Als er gelachen wordt, dan is hij er graag bij.
K3-zangeres Klaasje kwam kijken, en ook Tinne Oltmans was van de partij.
Kristof Ghyselinck K3-zangeres Klaasje kwam kijken, en ook Tinne Oltmans was van de partij.
“Gert, James en Karen zijn zo op mekaar ingespeeld, dat geeft vonken op de planken”, aldus Peter Van de Velde die kwam kijken met partner Debbie. “En de titel spreekt enorm aan.”
Kristof Ghyselinck “Gert, James en Karen zijn zo op mekaar ingespeeld, dat geeft vonken op de planken”, aldus Peter Van de Velde die kwam kijken met partner Debbie. “En de titel spreekt enorm aan.”
Herman Verbruggen
Kristof Ghyselinck Herman Verbruggen
“Als ik net als het hoofdpersonage in ‘Chateau Cupido’ een amoureuze escapade zou mogen beleven, kies ik voor Patrick Dempsey”, vertelt Griet Vanhees met naast zich vriendin Annemie. “Wat een knappe man.”
Kristof Ghyselinck “Als ik net als het hoofdpersonage in ‘Chateau Cupido’ een amoureuze escapade zou mogen beleven, kies ik voor Patrick Dempsey”, vertelt Griet Vanhees met naast zich vriendin Annemie. “Wat een knappe man.”
Kato en Tom Dice kwamen op uitnodiging van Karen Damen met wie ze onlangs samen op reis waren voor Liefde Voor Muziek. “We hebben daar veel afgelachen met haar.”
Kristof Ghyselinck Kato en Tom Dice kwamen op uitnodiging van Karen Damen met wie ze onlangs samen op reis waren voor Liefde Voor Muziek. “We hebben daar veel afgelachen met haar.”
Jo Hens was van de partij met Aurelie, de vriendin van een beste vriend. “Ik zou ook graag eens met dat olijke trio op de planken staan.”
Kristof Ghyselinck Jo Hens was van de partij met Aurelie, de vriendin van een beste vriend. “Ik zou ook graag eens met dat olijke trio op de planken staan.”
Viktor en Marie Verhulst mochten uiteraard niet ontbreken op de première. Zij waren heel benieuwd naar het stuk met hun papa Gert in de hoofdrol.
Kristof Ghyselinck Viktor en Marie Verhulst mochten uiteraard niet ontbreken op de première. Zij waren heel benieuwd naar het stuk met hun papa Gert in de hoofdrol.
Katja Retsin maakte er een gezinsuitstap van met dochter Manou en echtgenoot Jan Schepens.
Kristof Ghyselinck Katja Retsin maakte er een gezinsuitstap van met dochter Manou en echtgenoot Jan Schepens.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.