IN BEELD. BV's testen de cosmeticalijn van James Cooke

Florian Van Eenoo photonews
Vanavond werd er behoorlijk wat gesmeerd in de Holy Food Market in Gent. Daar stelde James Cooke zijn cosmetica- en verzorgingslijn smoet voor. Aan de hand van een recept kunnen vrouwen en mannen thuis helemaal zelf hun gepersonaliseerde crème creëren. En dat lokte heel wat nieuwsgierige BV’s.

“Of ik met Valentijn een pakketje Smoet cadeau ga doen aan mijn vriendin Ellen? Ik hoop dat ik er minstens één krijg van James”, grapt Gert Verhulst.

Florian Van Eenoo photonews

“Elke ochtend smeer ik een dagcrème op mijn gezicht, dan zie ik er fris en proper uit”, aldus Ian Thomas

Florian Van Eenoo photonews

Kat Kerkhofs was ook van de partij. “Nu ik wat vaker herkend word op straat is de druk wel groter om er goed uit te zien.”

Florian Van Eenoo photonews

“Je eigen crème samenstellen: ik vind dat best wel spannend”, zegt Kürt Rogiers omringd door Katja Retsin, Goedele Liekens en haar dochter Merel. “Maar James heeft me al verzekerd dat er niets kan mislopen.”

Florian Van Eenoo photonews

Smoet werd getest en goedgekeurd door Kelly Pfaff.

Florian Van Eenoo photonews

“Verzorgingsproducten moeten niet alleen goed zijn, maar ik vind het ook belangrijk dat de potjes een mooi design hebben zodat ze mijn badkamer opfleuren”, zegt Karen Damen.

Florian Van Eenoo photonews

“Ik heb een heel gevoelige huid, dus smeer alleen maar topproducten”, zegt Annelien Coorevits aan de zijde van Eveline Hoste. De presentatrice verklapte nog dat het een seizoen vol drama wordt in ‘Temptation Island’. 

Florian Van Eenoo photonewsReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.