IN BEELD. BV's spelen hoofdrol op rode loper Filmfestival Oostende

Barbara Sarafian naast Lynn Van Royen
Kristof Ghyselinck Barbara Sarafian naast Lynn Van Royen
Oostende heeft vanavond de rode loper uitgerold voor de dertiende editie van het Filmfestival. En dat lokte heel wat bekend en mooi volk naar de rode loper in het Kursaal van Oostende voor de openingsfilm ‘The Best of Dorien B’.
Lieven Scheire  en zijn vrouw Sien.
Kristof Ghyselinck Lieven Scheire en zijn vrouw Sien.
Thuis-acteur Christophe Haddad zakte alleen af naar zee. "Mijn vrouw is aan het shooten in het buitenland, maar sinds ons huwelijk gunnen we mekaar nog meer vrijheid.”
Kristof Ghyselinck Thuis-acteur Christophe Haddad zakte alleen af naar zee. "Mijn vrouw is aan het shooten in het buitenland, maar sinds ons huwelijk gunnen we mekaar nog meer vrijheid.”
Francesca Vanthielen aan de zijde van Kadèr Gürbüz.
Kristof Ghyselinck Francesca Vanthielen aan de zijde van Kadèr Gürbüz.
Hilde Heynen nam dochter Loeka mee.
Kristof Ghyselinck Hilde Heynen nam dochter Loeka mee.
Acteur Titus De Voogdt op de rode loper.
Kristof Ghyselinck Acteur Titus De Voogdt op de rode loper.
"Een beetje decolleté mag op zo'n avond', lacht Lesley-Ann Poppe aan de zijde van echtgenoot Kevin. "Maar ik heb voor de zekerheid toch een sjaal meegenomen.”
Kristof Ghyselinck "Een beetje decolleté mag op zo'n avond', lacht Lesley-Ann Poppe aan de zijde van echtgenoot Kevin. "Maar ik heb voor de zekerheid toch een sjaal meegenomen.”
Ondanks de match van de Rode Duivels kwam VRT-sportanker Aster Nzeyimana met vriendin Lize Feryn naar de openingsavond van het Filmfestival van Oostende. "Tegen San Marino is niet meteen spannend, ik zal achteraf wel het eindresultaat zien.’
Kristof Ghyselinck Ondanks de match van de Rode Duivels kwam VRT-sportanker Aster Nzeyimana met vriendin Lize Feryn naar de openingsavond van het Filmfestival van Oostende. "Tegen San Marino is niet meteen spannend, ik zal achteraf wel het eindresultaat zien.’
Bart Tommelein, de burgemeester van Oostende, en zijn vrouw Sarah
Kristof Ghyselinck Bart Tommelein, de burgemeester van Oostende, en zijn vrouw Sarah
Ella Leyers kwam kijken met haar mama Anne.
Kristof Ghyselinck Ella Leyers kwam kijken met haar mama Anne.
Jonas Geirnaert en Julie Mahieu waren ook van de partij.
Kristof Ghyselinck Jonas Geirnaert en Julie Mahieu waren ook van de partij.
'Master' Lynn Van Royen met haar partner Gilles. De actrice wil vrouwen extra in de verf zetten op dit Filmfestival.
Kristof Ghyselinck 'Master' Lynn Van Royen met haar partner Gilles. De actrice wil vrouwen extra in de verf zetten op dit Filmfestival.
Rilke Eyckermans verscheen aan de zijde van Tania Kloek.
Kristof Ghyselinck Rilke Eyckermans verscheen aan de zijde van Tania Kloek.
Barara Sarafian schittert op de rode loper.
Kristof Ghyselinck Barara Sarafian schittert op de rode loper.
Michiel Devlieger kwam alleen naar het festival
Kristof Ghyselinck Michiel Devlieger kwam alleen naar het festival
Matthieu Sys en een vriendin
Kristof Ghyselinck Matthieu Sys en een vriendin
Acteurskoppel Filip Peeters, die in kleding van Les Hommes kwam opdraven, en An Miller poseren met hun dochters Leonce en Louise.
Kristof Ghyselinck Acteurskoppel Filip Peeters, die in kleding van Les Hommes kwam opdraven, en An Miller poseren met hun dochters Leonce en Louise.
Acteurskoppel Bill Barberis en Tanya Zabarylo. "Net als het hoofdpersonage heb ik mijn leven ook zoveel jaar geleden omgegooid door te stoppen als leerkracht en aan de slag te gaan als acteur."
Kristof Ghyselinck Acteurskoppel Bill Barberis en Tanya Zabarylo. "Net als het hoofdpersonage heb ik mijn leven ook zoveel jaar geleden omgegooid door te stoppen als leerkracht en aan de slag te gaan als acteur."
Tatyana Beloy aan de zijde van haar vriend Konrad.
Kristof Ghyselinck Tatyana Beloy aan de zijde van haar vriend Konrad.
"Ik ben ambassadeur van Oostende', aldus Katja Retsin op stap met manlief Jan Schepens. "Ik moet de mensen warm maken om naar de koningin der badsteden te komen.”
Kristof Ghyselinck "Ik ben ambassadeur van Oostende', aldus Katja Retsin op stap met manlief Jan Schepens. "Ik moet de mensen warm maken om naar de koningin der badsteden te komen.”
"Mijn vrouw Stephanie en ik waren een weekendje aan zee en we houden allebei van de Vlaamse film", zegt tv-kok Jeroen Meus, hier met Sofie Dumont.
Kristof Ghyselinck "Mijn vrouw Stephanie en ik waren een weekendje aan zee en we houden allebei van de Vlaamse film", zegt tv-kok Jeroen Meus, hier met Sofie Dumont.
Clara Cleymans is verknocht aan Oostende. Samen met haar partner heeft ze hier zelfs een appartement gekocht als buitenverblijf. 'Ik krijg een instant vakantiegevoel aan zee", vertelt de zwangere actrice die over twee maanden bevalt. Ze verscheen op de rode loper met Gene Bervoets en zijn vrouw Tine Laureyns.
Kristof Ghyselinck Clara Cleymans is verknocht aan Oostende. Samen met haar partner heeft ze hier zelfs een appartement gekocht als buitenverblijf. 'Ik krijg een instant vakantiegevoel aan zee", vertelt de zwangere actrice die over twee maanden bevalt. Ze verscheen op de rode loper met Gene Bervoets en zijn vrouw Tine Laureyns.
Ook Iwein Seghers was van de partij.
Kristof Ghyselinck Ook Iwein Seghers was van de partij.
Ben Segers en zijn partner Lenny Van Wesemael, kwamen hun goede vriendin Anke Blondé, de regisseuse van The Best of Dorien B., een hart onder de riem steken.
Kristof Ghyselinck Ben Segers en zijn partner Lenny Van Wesemael, kwamen hun goede vriendin Anke Blondé, de regisseuse van The Best of Dorien B., een hart onder de riem steken.
Gunter Lamoot op de rode loper
Kristof Ghyselinck Gunter Lamoot op de rode loper
Acteerlegende Jan Decleir kwam ook een kijkje nemen.
Kristof Ghyselinck Acteerlegende Jan Decleir kwam ook een kijkje nemen.
Tim Ost nam zijn partner Celien mee.
Kristof Ghyselinck Tim Ost nam zijn partner Celien mee.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.