IN BEELD. BV’s onder de indruk van spectaculaire paardenshow Cavalluna - World of Fantasy

Cavalluna - World of Fantasy
Dieter Bacquaert Cavalluna - World of Fantasy
Deze namiddag vond in het Antwerpse Sportpaleis de première plaats van Cavalluna - World of Fantasy, een internationale en indrukwekkende paardenshow. En in het publiek zaten ook enkele bekende paardenliefhebbers, waaronder Natalia en Andy Peelman.

Cavalluna - World of Fantasy neemt de toeschouwers mee op een onvergetelijke reis: de jonge Tahin ontdekt een wereld die de werkelijkheid overstijgt, waarin zijn diepste wensen en fantasieën werkelijkheid worden. Tussen betoverende droomwouden en fantastische wezens leert hij de mooie Naia kennen, die hem meeneemt op een reis door haar wonderlijke thuisland.

Indrukwekkende paardrijkunst, acrobatiek, dans en muziek staan centraal in dit nieuwe meeslepende verhaal van de makers van Apassionata World. En dat heeft de aanwezige BV’s in de zaal enorm bekoord. Voor de show mochten zij backstage een kijkje nemen bij de paarden. “Ik rijd heel graag paard”, zegt zangeres Natalia. “In galop de natuur ontdekken is het mooiste wat er is.” ‘De Buurtpolitie’-acteur Andy Peelman heeft voor zijn VTMKZOOM-programma ‘Wakandy’ al eens geturnd op een paard. “Nog nooit heb ik zoveel schrik gehad in mijn leven als toen. Daarom heb ik enorm veel bewondering voor de acrobaten in deze show. “

Morgen speelt Cavalluna - World of Fantasy nog een voorstelling in het Sportpaleis én op 16 en 17 maart is het paardenspektakel ook te zien in Vorst Nationaal. Tickets via cavalluna.com

"Als ik op vakantie ben, ga ik altijd paardrijden", zegt actrice Martine Jonckheere die haar man Filip meenam. "En in België krijgen ze me snel op mijn paard als ik onrechtvaardigheid zie." (knipoogt)
Dieter Bacquaert "Als ik op vakantie ben, ga ik altijd paardrijden", zegt actrice Martine Jonckheere die haar man Filip meenam. "En in België krijgen ze me snel op mijn paard als ik onrechtvaardigheid zie." (knipoogt)
Dieter Bacquaert
Dieter Bacquaert
‘De Buurtpolitie’-actrice Dorien Reynaert: "Op een paard zitten geeft een heel vrij gevoel.”
Dieter Bacquaert ‘De Buurtpolitie’-actrice Dorien Reynaert: "Op een paard zitten geeft een heel vrij gevoel.”
Dieter Bacquaert
"Paarden zijn prachtige dieren en ze voelen mensen ook heel goed aan", aldus ‘De Kampioenen’-actrice Danni Heylen, die thuis twee paarden en een pony heeft.
Dieter Bacquaert "Paarden zijn prachtige dieren en ze voelen mensen ook heel goed aan", aldus ‘De Kampioenen’-actrice Danni Heylen, die thuis twee paarden en een pony heeft.
Dieter Bacquaert
"Als ik ooit eens veel tijd heb, dan wil ik leren paardrijden", vertelt Gunther Levi die op stap was met vrouwlief Charlotte en hun kinderen Otis en Bo. "Maar voorlopig blijft het dus vooral naar de paardjes kijken.”
Dieter Bacquaert "Als ik ooit eens veel tijd heb, dan wil ik leren paardrijden", vertelt Gunther Levi die op stap was met vrouwlief Charlotte en hun kinderen Otis en Bo. "Maar voorlopig blijft het dus vooral naar de paardjes kijken.”
Dieter Bacquaert
Griet Vanhees is de Belgische ambassadrice van Cavalluna. "Ik ben opgegroeid tussen de paarden. En hun geur alleen al brengt me tot rust.”
Dieter Bacquaert Griet Vanhees is de Belgische ambassadrice van Cavalluna. "Ik ben opgegroeid tussen de paarden. En hun geur alleen al brengt me tot rust.”
Dieter Bacquaert
"Ik rijd heel graag paard", zegt zangeres Natalia. "In galop de natuur ontdekken is het mooiste wat er is.”
Dieter Bacquaert "Ik rijd heel graag paard", zegt zangeres Natalia. "In galop de natuur ontdekken is het mooiste wat er is.”
"Politie te paard bestaat natuurlijk ook, maar ik hou het toch bij een hond", knipoogt ‘De Buurtpolitie’-acteur Andy Peelman.
Dieter Bacquaert "Politie te paard bestaat natuurlijk ook, maar ik hou het toch bij een hond", knipoogt ‘De Buurtpolitie’-acteur Andy Peelman.
Dieter Bacquaert
"Als mijn paard Libido zijn kuren heeft, dan is het soms ook wel acrobatie", lacht Loes Van den Heuvel, die binnenkort start met de opnames van de vierde film van ‘F.C. De Kampioenen’. Zonder paarden weliswaar.
Dieter Bacquaert "Als mijn paard Libido zijn kuren heeft, dan is het soms ook wel acrobatie", lacht Loes Van den Heuvel, die binnenkort start met de opnames van de vierde film van ‘F.C. De Kampioenen’. Zonder paarden weliswaar.
"Een ruiter en zijn paard: dat zijn twee atleten bij elkaar", vertelt Marlène de Wouters.
Dieter Bacquaert "Een ruiter en zijn paard: dat zijn twee atleten bij elkaar", vertelt Marlène de Wouters.
Dieter Bacquaert
Dieter Bacquaert
Dieter Bacquaert
Dieter Bacquaert
Dieter Bacquaert
Dieter Bacquaert
Dieter Bacquaert
Dieter Bacquaert
Dieter Bacquaert
Dieter Bacquaert
Dieter Bacquaert
Dieter Bacquaert
Dieter Bacquaert
Dieter Bacquaert2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • johny daneels

    Schoon Friezen, de mooiste van allemaal

  • Davy De Brandt

    Ik en mijn vrouwtje waren er ook. Was heel mooi!!!!!!!