IN BEELD. BV's nemen afscheid van superhelden op première Avengers

Dimitri Vegas
Dieter Bacquaert Dimitri Vegas
Na de première in de Verenigde Staten gisteren, vond vanavond in Kinepolis Brussel de Belgische première plaats van ‘Avengers: Endgame’. De laatste film in de Marvel-reeks over een groep superhelden in het universum lokte heel wat bekende fans naar de bioscoop.

Na de verwoestende gebeurtenissen van de kwaadaardige alien Thanos (Josh Brolin) in ‘Avengers: Infinity War’ uit 2018 ligt het universum in puin. De overblijvende Avengers, waaronder Iron Man (Robert Downey jr.), Captain America (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth) en Black Widow (Scarlett Johansson), groeperen zich om het gevecht op leven en dood weer aan te gaan met Thanos en zo de orde in het universum te herstellen.

Avengers: Endgame is de 22ste (!) en laatste film in het Marvel Cinematic Universe, dat meer dan tien jaar heeft bestaan, en duurt maar liefst drie uur. Maar de fans moeten niet treuren. Disney, het bedrijf achter Marvel, denkt na over een gloednieuwe heldengroep.

Als ambassadeur voor Avengers: Endgame mocht Rode Duivel Michy Batshuayi niet ontbreken op deze première. “Ik ben een grote fan. Als kind keek ik al graag naar Marvel-films. Mijn favoriet is Thor.”

“Het lijkt me zalig om superheld te zijn, want dan kan ik vliegen en ben ik supersterk”, aldus Ketnet-wrapper Sander Gilles.

Sander Gillis
Dieter Bacquaert Sander Gillis

Ondanks zijn drukke agenda en het vele heen- en weer vliegen, wilde dj Dimitri Vegas deze Avengers-film absoluut zien. “Vroeger heb ik veel Marvel-comics gelezen, dus ik vind het geweldig dat die superhelden nu ook op het witte doek te zien zijn.”

Dimitri Vegas
Dieter Bacquaert Dimitri Vegas

“Captain America is mijn favoriete Marvel-superheld, want hij staat voor eerlijkheid en rechtvaardigheid”, vertelt acteur Juan Gerlo.

Juan Gerlo
Dieter Bacquaert Juan Gerlo

“Wij zijn superhelden in boeven vangen en dames versieren”, klinkt het bij De Buurtpolitie-acteur Henny Seroeyen en Temptation Island-verleider Jietse.

Henny seroeyen en ‘Temptation’-verleider Jietse
Dieter Bacquaert Henny seroeyen en ‘Temptation’-verleider Jietse

“Deze film betekent volgens mij niet het einde”, zegt Q-dj Vincent Van Geel die zijn broer Laurens meenam. “Er moet gewoon een nieuw superheldenteam komen.” 

Vincent Van Geel die zijn broer Laurens
Dieter Bacquaert Vincent Van Geel die zijn broer LaurensReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.