IN BEELD. BV's lachen met ‘'t Schoon Verdiep’ op première

Peter Van Asbroeck en partner Gwen
Kristof Ghyselinck Peter Van Asbroeck en partner Gwen
Gisterenavond ging in Antwerpen ‘‘t Schoon Verdiep’ in première. Een theaterstuk waarin de Antwerpse burgemeester een affaire heeft met de politiecommissaris. Met alle gevolgen vandien. En dat lokte heel wat bekend volk naar Theater Elckerlyc.

‘t Schoon Verdiep speelt zich af in Antwerpen in een hotelsuite (of schoon verdiep) van een chique hotel en draait om een gevonden lijk veroorzaakt door een defect schuifraam. Mocht dat lijk niet uit het raam van de suite hangen, dan zou de nacht gevuld zijn met gelach, drank en seks. Maar gelukkig is er nog altijd de persoonlijke assistent van de Burgemeester, die de verkeerde man op de juiste plek is om de puinhoop op te ruimen, letterlijk en figuurlijk! Want aan het eind van de dag heeft de burgemeester een reputatie hoog te houden. Al zal het een hele uitdaging worden om dit waar te maken…

Ook heel wat bekend volk op de planken. En dan vooral uit de VTM-soap ‘Familie’. Zo spelen Roel Vanderstukken (de politiecommissaris van dienst), Jits Van Belle en Jan Van den Bosch mee in deze komedie. Daarnaast doen ook Manou Kersting, Karel Deruwe en Christophe Stienlet mee. Die laatste speelt trouwens een vrouw. De rol van de burgemeester is weggelegd voor An Nelissen. 

Luc Caals kwam kijken met zijn dochter Nathalie

Luc Caals
Kristof Ghyselinck Luc Caals

“De politiek zegt me niets”, aldus Thuis-actrice Elise Roels. “Daar ben ik veel te eerlijk voor. “

Elise Roels
Kristof Ghyselinck Elise Roels

“Als ik ooit burgemeester zou worden, dan graag van Antwerpen”, vertelt auteur Pieter Aspe aan de zijde van zijn vrouw Tamara. “Voor de Schelde en het vriendelijke volk.”

Pieter Aspe en Tamara
Kristof Ghyselinck Pieter Aspe en Tamara

Oud-burgemeester Leona Detiège zakte met dochter Maya af naar Antwerpen. “Op ‘t schoon verdiep is er veel gebeurd”, zegt ze. “Van een Afrikaanse staatshoofd die riep om de geesten uit te drijven tot een ontevreden aannemer die met zijn bestelwegen het stadhuis binnenreed.”

Leona Detiège en dochter Maya
Kristof Ghyselinck Leona Detiège en dochter Maya

Anne De Baetzelier kwam supporteren voor hoofdrolspeelster An Nelissen. “Wat een straffe madam en heel grappig”, zegt de presentatrice die vriendin Marianne meenam.

Anne De Baetzelier
Kristof Ghyselinck Anne De Baetzelier

Peter Van Asbroeck poseert voor het eerst met zijn vriendin Gwen. Het koppel is al vier jaar samen. “We zijn heel gelukkig”, klinkt het.

Peter Van Asbroeck en Gwen
Kristof Ghyselinck Peter Van Asbroeck en Gwen

Een stralend zwangere Daphne Paelinck met haar vriend Randall. De Thuis-actrice bevalt volgend maand van haar eerste kindje.

Daphne Paelinck met haar vriend Randall
Kristof Ghyselinck Daphne Paelinck met haar vriend Randall

‘’t Schoon Verdiep’ speelt nog tot en met 19 mei in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Tickets via dekomediecompagnie.be
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.