IN BEELD. BV-kindjes vieren 60ste verjaardag van Barbie

Annelien Coorevits, Olivier Deschacht en kinderen
Guide De Meyer Annelien Coorevits, Olivier Deschacht en kinderen
De beroemde speelgoedpop Barbie bestaat 60 jaar en dat werd gisteren gevierd met de opening van een Barbie pop-up huis in Groot-Bijgaarden. Verschillende BV’s en hun dochters (of zonen) werden daarbij ondergedompeld in één van de vele beroepen die Barbie heeft uitgeoefend. Van piloot over voetballer en artistiek kunstenaar tot astronaut.

Al zestig jaar komt Barbie op voor meisjes, inspireert ze generaties om in zichzelf te geloven door de kracht van de verbeelding en toont ze hen dat ze heel wat keuzes hebben in het leven. Na meer dan tweehonderd carrières, zes races naar het presidentschap en een reis naar de maan, blijft Barbie evolueren naar een modern, krachtig rolmodel voor alle leeftijden.

Het Barbie pop-up huis inspireert alle bezoekers om te worden wat ze maar willen. Daarom kunnen jonge meisjes (en jongens) op ontdekkingstocht gaan langs enkele van de meest uitdagende beroepen die Barbie in de afgelopen 60 jaar heeft uitgeoefend. Zo mogen ze als astronaut op ruimtereis gaan en maken ze als piloot een vlucht met een lijnvliegtuig.

Wie zelf het Barbie pop-up huis in Groot-Bijgaarden wil bezoeken, kan dat enkel door deel te nemen aan wedstrijden van onder anderen Dreamland en Kidibul. 

Annelien Coorevits en Olivier Deschacht namen hun kinderen Elena en Luís mee.

Annelien Coorevits, Olivier Deschacht en kinderen
Guide De Meyer Annelien Coorevits, Olivier Deschacht en kinderen

Tanja Dexters is duidelijk nog steeds fan van Barbie. Zeker als de speelgoedpop op een T-shirt staat.

Tanja Dexters
Guide De Meyer Tanja Dexters

De Buurtpolitie-acteur Tim Ost met vrouwlief Celien en hun kinderen Tibe en Lize.

Tim Ost met vrouw en kinderen
Guide De Meyer Tim Ost met vrouw en kinderen

“Als klein meisje keek ik heel erg op naar Barbie omdat zij alles kon”, aldus Katja Retsin op stap met dochter Milla en nog twee vriendinnetjes.

Katja Retsin
Guide De Meyer Katja Retsin

Voormalig hinkstapspringster Svetlana Bolshakova kwam samen met zoon Alexander een kijkje nemen in het Barbie pop-up huis.

Svetlana Bolshakova
Guide De Meyer Svetlana BolshakovaReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.