IN BEELD. BV-kapper Jochen opent zijn eigen zaak, en daar komt heel wat beroemd cliënteel op af

Leen Dendievel en Udo.
Dieter Bacquaert Leen Dendievel en Udo.
Geen scharen en shampoos, maar wel bubbels en wijnen op de opening van het nieuwe kapsalon van Jochen Vanhoudt. De BV-kapper besliste in juni om na negen jaar te stoppen bij de keten Clientology en zelf een kapperszaak te beginnen. Aan bekende klanten alvast geen gebrek. Onder meer Kelly Pfaff, Josje Huisman, Bab Buelens, Véronique De Kock, ... laten zich met veel plezier onder handen nemen door Jochen.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
Jochen en Josje Huisman. Binnen 2,5 maand wordt ze voor de eerste keer mama.
Dieter Bacquaert Jochen en Josje Huisman. Binnen 2,5 maand wordt ze voor de eerste keer mama.
Véronique De Kock en zoontje Maximilien.
Dieter Bacquaert Véronique De Kock en zoontje Maximilien.
Kaat Bollen, Lesley-Ann Poppe en Jessy De Smet.
Dieter Bacquaert Kaat Bollen, Lesley-Ann Poppe en Jessy De Smet.
Valentina, het dochtertje van Tanja Dexters, hier met papa Miguel.
Dieter Bacquaert Valentina, het dochtertje van Tanja Dexters, hier met papa Miguel.
Silvy De Bie en Udo
Dieter Bacquaert Silvy De Bie en Udo
Kelly Pfaff op stap met dochter Shania. "Ik ga graag naar de kapper, maar het mag niet te lang duren."
Dieter Bacquaert Kelly Pfaff op stap met dochter Shania. "Ik ga graag naar de kapper, maar het mag niet te lang duren."
Veerle en Nick uit 'Blind Getrouwd'. Veerle is momenteel zo'n 18 weken zwanger. "Mijn zus werkt bij Jochen, dus ik wilde hier heel graag bijzijn. Met mijn zwangerschap verloopt alles prima, ik heb geen last van kwaaltjes."
Dieter Bacquaert Veerle en Nick uit 'Blind Getrouwd'. Veerle is momenteel zo'n 18 weken zwanger. "Mijn zus werkt bij Jochen, dus ik wilde hier heel graag bijzijn. Met mijn zwangerschap verloopt alles prima, ik heb geen last van kwaaltjes."
Bab Buelens, Vincent Banic en OlgaLeyers. Bab: "Momenteel is het superdruk, maar il wilde graag even langskomen om Jochen succes te wensen. Hij is echt een superkapper!"
Dieter Bacquaert Bab Buelens, Vincent Banic en OlgaLeyers. Bab: "Momenteel is het superdruk, maar il wilde graag even langskomen om Jochen succes te wensen. Hij is echt een superkapper!"
Anthony Kumpen en Griet Vanhees.
Dieter Bacquaert Anthony Kumpen en Griet Vanhees.
'Ik heb mijn haar het liefst zo lang mogelijk zodat ik het in een staartje kan steken tijdens het spelen' aldus tennisster Yanina Wickmayer met naast zich echtgenoot Jérôme. De twee stapten deze zomer in het huwelijksbootje, maar kinderen staan voorlopig nog niet op de planning.
Dieter Bacquaert 'Ik heb mijn haar het liefst zo lang mogelijk zodat ik het in een staartje kan steken tijdens het spelen' aldus tennisster Yanina Wickmayer met naast zich echtgenoot Jérôme. De twee stapten deze zomer in het huwelijksbootje, maar kinderen staan voorlopig nog niet op de planning.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.