Buitenlandse staatshoofden en royals staan te wachten op de bus.
Volledig scherm
Buitenlandse staatshoofden en royals staan te wachten op de bus. © AFP / REUTERS

IN BEELD. Busje komt zo: koninklijke hoofden moeten samen wachten op vervoer

ROYALTYEen zeldzaam tafereel: buitenlandse staatshoofden en royals die staan te wachten op de bus. Ze mochten niet zomaar met hun eigen vervoer naar de begrafenis van Queen Elizabeth II komen. Er werden speciaal bussen ingelegd door de Britse overheid die de wereldleiders komen ophalen bij Westminster Abbey.

 1. Helena Bonham Carter mengt zich in ‘The Crown’-heisa: “Ze zouden beter niet verdergaan met de reeks”
  TV

  Helena Bonham Carter mengt zich in ‘The Crown’-hei­sa: “Ze zouden beter niet verdergaan met de reeks”

  Het vijfde seizoen van de populaire Netflixreeks ‘The Crown’, die in november werd gelanceerd, rolt nog steeds vlot over de tongen. De streamingdienst wordt overladen door kritiek, omdat de reeks een loopje neemt met de werkelijkheid en bepaalde gebeurtenissen serieus aandikt. Maar nu laat ook actrice Helena Bonham Carter (56), die in het derde en vierde seizoen de rol van prinses Margaret vertolkte, van zich horen. “’The Crown’ was een historisch drama, maar nu...”
 2. KIJK. Adele in tranen nadat fan foto van overleden vrouw laat zien: “Het spijt me van je verlies”
  Play
  Celebrities

  KIJK. Adele in tranen nadat fan foto van overleden vrouw laat zien: “Het spijt me van je verlies”

  Adele (34) kan haar emoties niet bedwingen tijdens een van haar shows in Las Vegas. Een man toont tijdens het nummer ‘When We Were Young’ een foto van een vrouw op zijn smartphone. Het blijkt om zijn overleden vrouw te gaan. Adele is er erg van aangedaan en besluit het nummer ‘Someone Like You’ aan hem op te dragen. “Het spijt me van je verlies. Het spijt me dat ik niet direct doorhad wat je me toonde”, vertelt ze wat later.