Officieel was er 4.500 man gisteren in Middelkerke. Maar zelfs toen de avond viel, haastten mensen zich nog naar de dijk in de hoop een glimp van hun idolen op te vangen.
Volledig scherm
Officieel was er 4.500 man gisteren in Middelkerke. Maar zelfs toen de avond viel, haastten mensen zich nog naar de dijk in de hoop een glimp van hun idolen op te vangen. © Florian Van Eenoo Photo News

IN BEELD. Backstage bij de opnames van ‘Tien om te Zien': “Het mag zeker en vast terugkeren”

ShowbizzEen overrompeling was het. Met fans tot in de zee. En aan de zijde van het overwoestbare duo Willy Sommers en Anne De Baetzelier een vuurdoop voor Laura Tesoro en Aaron Blommaert. De sfeer van de grote dagen verruilde gisteren Blankenberge voor Middelkerke. De uitzending is pas voor volgende week, maar wij waren er achter de schermen bij tijdens die unieke avond in de zomer van 2021. Eindelijk weer een nieuwe zomer van 'Tien om te Zien'.

 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. Fleetwood Mac-bandleden en andere celebrities brengen een ode aan Christine McVie: “Voor altijd een ‘Songbird’”
  Celebrities
  2

  Fleetwood Mac-bandleden en andere celebri­ties brengen een ode aan Christine McVie: “Voor altijd een ‘Songbird’”

  Christine McVie, zangeres van de Brits-Amerikaanse band Fleetwood Mac, overleed woensdagochtend op 79-jarige leeftijd na een korte periode van ziekte. Het nieuws raakte haar fans en haar omgeving, maar ook celebrities zijn aangedaan van het nieuws. Zo plaatsten onder andere haar voormalige Fleetwood Mac-collega’s een emotionele boodschap op sociale media.