Officieel was er 4.500 man gisteren in Middelkerke. Maar zelfs toen de avond viel, haastten mensen zich nog naar de dijk in de hoop een glimp van hun idolen op te vangen.
Volledig scherm
Officieel was er 4.500 man gisteren in Middelkerke. Maar zelfs toen de avond viel, haastten mensen zich nog naar de dijk in de hoop een glimp van hun idolen op te vangen. © Florian Van Eenoo Photo News

IN BEELD. Backstage bij de opnames van ‘Tien om te Zien': “Het mag zeker en vast terugkeren”

ShowbizzEen overrompeling was het. Met fans tot in de zee. En aan de zijde van het overwoestbare duo Willy Sommers en Anne De Baetzelier een vuurdoop voor Laura Tesoro en Aaron Blommaert. De sfeer van de grote dagen verruilde gisteren Blankenberge voor Middelkerke. De uitzending is pas voor volgende week, maar wij waren er achter de schermen bij tijdens die unieke avond in de zomer van 2021. Eindelijk weer een nieuwe zomer van 'Tien om te Zien'.

 1. INTERVIEW. ‘Halloween Kills’-actrices Jamie Lee Curtis en Judy Greer: “De opnames waren héél eng”
  Play
  Film

  INTERVIEW. ‘Halloween Kills’-actrices Jamie Lee Curtis en Judy Greer: “De opnames waren héél eng”

  Jamie Lee Curtis kruipt in ‘Halloween Kills’ voor de zesde (!) keer alweer in de huid van horrorlegende Laurie Strode. De 62-jarige actrice, die amper 19 jaar was toen ze in de eerste ‘Halloween’ verscheen, zag doorheen de jaren heel wat tegenspelers de revue passeren, onder wie ook een resem acteurs voor het personage van Michael Myers aka ‘The Shape’. Sinds 2018 is die rol voor James Jude Courtney (64) weggelegd, die volgens Curtis wel erg ‘method’ te werk ging op de set: “James schermde zich volledig af van de rest en weigerde om met ons te praten.”
 2. Populairste merken bij autodieven zorgen meteen voor extreem spannende finale in ‘De Slimste Mens’
  Play
  TV
  2

  Populair­ste merken bij autodieven zorgen meteen voor extreem spannende finale in ‘De Slimste Mens’

  Volkswagen. BMW. Mercedes. Citroën. Het zijn vier van de vijf populairste merken bij autodieven. En het was de redding voor Niels Destadsbader tijdens de finale in zijn eerste deelname aan ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Niels speelde klasmaatje en model Cesar Casier naar huis. MNM-presentatrice Dorianne Aussems was de eerste Slimste Mens editie 2021. In een erg amusante aflevering.