Joe Summer Island met Joe-dj’s Sven Ornelis en Anke Buckinx.
Volledig scherm
Joe Summer Island met Joe-dj’s Sven Ornelis en Anke Buckinx. © Simon Mouton Photo News

IN BEELD. Anke Buckinx en Sven Ornelis stellen hun retrokermis ‘JOE Summer Island’ aan de kust voor: “Het brengt mensen samen”

ShowbizzNiet gewoon een Beach House, wel een heel attractiepark. De standplaats van radiozender Joe deze zomer aan de kust werd een heuse kermis, inclusief reuzenrad, rappe rups en wafelkraam. “Perfecte ontmoetingsplaats voor jong en oud”, zeggen Joe-dj’s Sven Ornelis (49) en Anke Buckinx (42).

0 reacties

 1. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.
 2. “Ik ga door een hel”: Selah Sue geeft in “pijnlijkste post ooit” toe dat ze weer antidepressiva neemt
  BV
  35

  “Ik ga door een hel”: Selah Sue geeft in “pijnlijk­ste post ooit” toe dat ze weer antidepres­si­va neemt

  Het gaat niet zo goed met Selah Sue (33). Dat mag wel blijken uit een openhartig bericht dat de zangeres via haar sociale media deelde. Zo laat ze weten dat ze sinds een kleine maand weer antidepressiva neemt, nadat ze eerder aangaf dat ze na 14 jaar gestopt was met de medicatie. “De duisternis kwam weer binnengeslopen, totaal onaangekondigd en zonder duidelijke aanleiding.”