IN BEELD. Aladdin neemt BV's mee op vliegend tapijt

Ianthe Tavernier en Helle Vanderheyden op de première van ‘Aladdin’
Dieter Bacquaert Ianthe Tavernier en Helle Vanderheyden op de première van ‘Aladdin’
Vanavond vond in de White Cinema in Brussel de filmpremière plaats van ‘Aladdin’ plaats. De populaire animatiefilm uit 1992 werd door Disney in een live-actionversie gestoken met onder anderen Will Smith als geest. Voor de aanwezige BV’s riep Aladdin alvast heel wat nostalgische en magische herinneringen op.

‘Aladdin’ vertelt het verhaal over een straatarme jongen die om de liefde van een prinses te winnen op zoek gaat naar een wonderlamp die al zijn wensen kan vervullen. Zo wil hij Prins Ali worden om makkelijker toegang te krijgen tot het paleis. Het verhaal speelt zich af in de fictieve en kleurrijke havenstad Agrabah.

In 1992 was de tekenfilm Aladdin al een groot succes en dat belooft deze live-actionversie ook te worden. Zeker als je weet dat niemand minder dan Will Smith de Geest speelt. Hij mag zijn magische kunsten bovenhalen. Aladdin zelf wordt gespeeld door de Canadees-Egyptische acteur Mena Massoud. Naomi Scott speelt prinses Jasmine.

Aladdin speelt vanaf morgen in de bioscoop. 

“Vroeger was ik als kind bang van ‘Aladdin’ door die tijger en het vliegend tapijt, maar gelukkig zit mijn lief Juan nu naast mij”, aldus actrice Tinne Oltmans.
Dieter Bacquaert “Vroeger was ik als kind bang van ‘Aladdin’ door die tijger en het vliegend tapijt, maar gelukkig zit mijn lief Juan nu naast mij”, aldus actrice Tinne Oltmans.
Ianthe Tavernier speelt prinses Jasmine in de musical ‘Aladdin’. “Toch wel een bijzonder gevoel om mijn personage nu op het witte doek te zien”, aldus ‘De Buurtpolitie’-actrice aan de zijde van Helle Vanderheyden uit ‘De Kotmadam’. “Dat blauwe kostuum en die donkere lokken komen me bekend voor.”
Dieter Bacquaert Ianthe Tavernier speelt prinses Jasmine in de musical ‘Aladdin’. “Toch wel een bijzonder gevoel om mijn personage nu op het witte doek te zien”, aldus ‘De Buurtpolitie’-actrice aan de zijde van Helle Vanderheyden uit ‘De Kotmadam’. “Dat blauwe kostuum en die donkere lokken komen me bekend voor.”
Ondanks de vele optredens en de voorbereiding van het tweede seizoen vond de cast van #LikeMe toch de tijd om naar Brussel af te zakken. “Will Smith is geweldig als geest. Een rol die op zijn lijf geschreven is.”
Dieter Bacquaert Ondanks de vele optredens en de voorbereiding van het tweede seizoen vond de cast van #LikeMe toch de tijd om naar Brussel af te zakken. “Will Smith is geweldig als geest. Een rol die op zijn lijf geschreven is.”
Ketnet-wrappers Charlotte Leysen en Sarah Mouhamou zijn samen op stap. “Ik verkleedde me vaak als prinses Jasmine”, vertelt Sarah. “Ik vond haar heel rebels en pittig.”
Dieter Bacquaert Ketnet-wrappers Charlotte Leysen en Sarah Mouhamou zijn samen op stap. “Ik verkleedde me vaak als prinses Jasmine”, vertelt Sarah. “Ik vond haar heel rebels en pittig.”
“Als kind heb ik heel vaak naar ‘Aladdin’ gekeken", zegt Ketnet-wrapper Sander Gillis met naast zich Q-dj Maureen. “Dus voor mij is dit pure nostalgie.”
Dieter Bacquaert “Als kind heb ik heel vaak naar ‘Aladdin’ gekeken", zegt Ketnet-wrapper Sander Gillis met naast zich Q-dj Maureen. “Dus voor mij is dit pure nostalgie.”
Ook ‘Temptation Island’-verleiders Gaetan, Lizzy en Jietse waren aanwezig op de première van ‘Aladdin’. “Ik ben nog nooit in het Midden-Oosten geweest, maar die cultuur spreekt me wel enorm aan”, aldus Jietse.
Dieter Bacquaert Ook ‘Temptation Island’-verleiders Gaetan, Lizzy en Jietse waren aanwezig op de première van ‘Aladdin’. “Ik ben nog nooit in het Midden-Oosten geweest, maar die cultuur spreekt me wel enorm aan”, aldus Jietse.
“Als Disney ooit nog een Aladdin zoekt voor een musicalversie, dan mogen ze me altijd bellen”, aldus Ghost Rocker Elindo Avastia, die zijn collega Wout Verstappen meenam.
Dieter Bacquaert “Als Disney ooit nog een Aladdin zoekt voor een musicalversie, dan mogen ze me altijd bellen”, aldus Ghost Rocker Elindo Avastia, die zijn collega Wout Verstappen meenam.
“Als ik een toverlamp zou hebben, dan wens ik mezelf een vliegend tapijt toe om een wereldreis van twee jaar te maken”, zegt social influencer Yentl Keuppens.
Dieter Bacquaert “Als ik een toverlamp zou hebben, dan wens ik mezelf een vliegend tapijt toe om een wereldreis van twee jaar te maken”, zegt social influencer Yentl Keuppens.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.