Loubna, de vrouw van Adil, kwam mee naar Disneyland Paris voor ‘Marvel Avengers Campus. “We zitten precies echt in hun universum”, glunderen ze tussen Thor en Black Panther.
Volledig scherm
Loubna, de vrouw van Adil, kwam mee naar Disneyland Paris voor ‘Marvel Avengers Campus. “We zitten precies echt in hun universum”, glunderen ze tussen Thor en Black Panther. © Disneyland Paris

IN BEELD. Adil El Arbi en zijn vrouw trainen met superhelden op nieuwe Marvel-campus in Disneyland Paris

ShowbizzAfgelopen weekend vond in Disneyland Paris de exclusieve première plaats van Marvel Avengers Campus. De Belgische filmregisseur Adil El Arbi (34) en zijn vrouw, VRT-journaliste Loubna Khalkhali (30), werden als allereerste rekruten opgeroepen om mee te trainen met de grootste superhelden in deze gloednieuwe zone die vanaf 20 juli opengaat voor het publiek. Met heroïsche ontmoetingen, live actiestunts én twee gloednieuwe attracties.

0 reacties

  1. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
    Spaargids.be

    Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

    Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.