Loubna, de vrouw van Adil, kwam mee naar Disneyland Paris voor ‘Marvel Avengers Campus. “We zitten precies echt in hun universum”, glunderen ze tussen Thor en Black Panther.
Volledig scherm
Loubna, de vrouw van Adil, kwam mee naar Disneyland Paris voor ‘Marvel Avengers Campus. “We zitten precies echt in hun universum”, glunderen ze tussen Thor en Black Panther. © Disneyland Paris

IN BEELD. Adil El Arbi en zijn vrouw trainen met superhelden op nieuwe Marvel-campus in Disneyland Paris

ShowbizzAfgelopen weekend vond in Disneyland Paris de exclusieve première plaats van Marvel Avengers Campus. De Belgische filmregisseur Adil El Arbi (34) en zijn vrouw, VRT-journaliste Loubna Khalkhali (30), werden als allereerste rekruten opgeroepen om mee te trainen met de grootste superhelden in deze gloednieuwe zone die vanaf 20 juli opengaat voor het publiek. Met heroïsche ontmoetingen, live actiestunts én twee gloednieuwe attracties.

0 reacties

 1. Na het overdonderende succes op de Rewind Party's: komt er een binnenkort een ‘Spring’-film aan?
  Play
  Showbits
  1

  Nieuwe merchandi­se rond 'Spring' blijkt enorm succes: "Maar als wij het zelf willen dragen, moeten we dat gaan kopen"

  Net als vijf jaar geleden op Throwback Thursday, was de band Spring afgelopen week in het Sportpaleis opnieuw een overdonderend succes. Naar schatting 53.500 jongeren kwamen meekwelen op de muziek uit hun kindertijd. Maar dat zou weleens de allerlaatste keer kunnen geweest zijn, want nieuwe plannen met Spring zijn er niet meteen. Of toch? Showbits-reporter Jarne trok naar Cara Van der Auwera (Chantal), Jelle Cleymans (Evert) en Damian Corlazzoli (Xavier) om te horen of ze een laatste ‘Spring’-film zien zitten. Het verrassende antwoord ontdek je in een nieuwe Showbits.