Achter de schermen bij 'Tien om te Zien'.
Volledig scherm
Achter de schermen bij 'Tien om te Zien'. © Pieter-Jan Vanstockstraeten

IN BEELD. Achter de schermen bij ‘Tien Om Te Zien’: Camille, Regi, Belle Perez en Willy Sommers zijn klaar voor de show

ShowbizzZo af en toe herrijst en een icoon uit haar assen: ‘Tien Om Te Zien’ is terug van weggeweest, en lokt zelfs tijdens de repetities al een mensenmassa naar de dijk van Westende. De grootste sterren van Vlaanderen zijn er klaar voor: Camille, Regi, Willy Sommers, Anne De Batzelier en Laura Tesoro staan te trappelen in de coulissen. 

1 reactie

 • Didi Bellens

  4 maanden geleden
  Ik ga alvast niet kijken-brengt veel te veel heisa mee en volk. Niet de moeite waard. Dus blijf ik mooi thuis en zeker als je dan die oude rakkers van Willy Sommers en Anne, Luc A.& Bart K. ziet, nee hoor. Hopelijk snel terug naar Blankenberge met hun Tien om te zien.
 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 1. Hoe reageert Buckingham Palace op Netflixdocu ‘Harry en Meghan’?
  Royalty
  3

  Hoe reageert Buckingham Palace op Netflixdo­cu ‘Harry en Meghan’?

  De eerste drie afleveringen van ‘Harry & Meghan’ zijn verteerd. In de zesdelige Netflixreeks doet het koppel hun versie van de ‘Megxit’ uit de doeken. Zo kaarten ze het racisme aan en trekken ze parallellen met prinses Diana, die achtervolgd werd door paparazzi. Of Buckingham Palace zou reageren op de uitlatingen, was afwachten. Maar volgens de Britse media stellen koning Charles (74) en William (40) nu al orde op zaken.