Dirk Alexander
Volledig scherm
© Dirk Alexander

IN BEELD. Achter de schermen bij Camilles nieuwste videoclip: “Veel Barbie, rock-’n-roll en een gebroken hart”

MuziekLa vie en rose, met een scheut rockende Barbie erbij. CAMILLE (21) haalde gisteren alles uit de kast om de videoclip van haar aankomende zomersingle ‘Geen tranen meer over’ visueel naar het hoogste niveau te tillen. Wij namen exclusief een kijkje achter de schermen bij de vrouw die deze zomer élk podium siert en al bijna 40.000 tickets verkocht voor haar Lotto Arena-concerten dit najaar.  

0 reacties

 1. "Er is maar één iemand die mijn pantser heeft kunnen doorbreken": de levenslessen van psychiater Dirk De Wachter
  PREMIUM
  BV

  "Er is maar één iemand die mijn pantser heeft kunnen doorbreken": de levensles­sen van psychiater Dirk De Wachter

  “Ik durf niet te zeggen dat er goed nieuws was, ik zeg liever dat er geen slecht nieuws was.” Het zijn de woorden van psychiater Dirk De Wachter (62), bij wie een jaar geleden kanker werd vastgesteld. Al noemt de psychiater zich - ondanks alles - toch een “contente mens”. In ‘Dag Allemaal’ vertelt hij over de lessen die het leven hem leerde, het overlijden van zijn ouders en dankbaarheid voor zijn echte grote liefde. “Voor ik mijn vrouw leerde kennen, dacht ik dat ik iedereen kon missen.”
 1. Angelina Jolie zet dochter af aan hogeschool: “Ik wil niet huilen”
  Play
  Celebrities

  Angelina Jolie zet dochter af aan hogeschool: “Ik wil niet huilen”

  Angelina Jolie (47) werd emotioneel toen ze haar dochter Zahara (17) afzette bij haar school. Zahara zal in de herfst starten met haar studies aan de Spelman College in Atlanta. Toen mama en dochter al naar de campus gingen om in te trekken, kreeg de actrice het duidelijk moeilijk, uit trots voor haar dochter. Eerder was Angelina Jolie ook te zien op de uitzwaaidag van de hogeschool. Daar haalde ze haar beste dansmoves boven.
 2. Actrice Anne Heche was onder invloed van cocaïne tijdens ongeval: “Ze zal niet meer wakker worden”
  Play
  CELEBRITIES

  Actrice Anne Heche was onder invloed van cocaïne tijdens ongeval: “Ze zal niet meer wakker worden”

  Anne Heche (53), bekend van de soap ‘Another World’ en de film ‘Six Days Seven Nights’, zal haar ongeval waarschijnlijk niet overleven. Dat heeft een woordvoerder van de familie laten weten. De Amerikaanse actrice, die in het verleden een relatie had met Ellen Degeneres (64), ligt in een coma nadat ze afgelopen vrijdag met haar wagen tegen een gevel reed. Daarbij zou ze onder invloed van cocaïne zijn geweest. “Heche heeft zware hersenschade opgelopen en wordt in leven gehouden om te bepalen of haar organen nog levensvatbaar zijn”, aldus de woordvoerder.