Aaron Blommaert
Volledig scherm
Aaron Blommaert © BELGA

IN BEELD. Aaron Blommaert als Batman en Lize Feryn als Wonder Woman op roze loper van Het Gala van de Gouden K’s

ShowbizzDe negende editie van Het Gala van de Gouden K’s - de awardshow van Ketnet - lokte flink wat bekend volk naar het Antwerpse Sportpaleis. En omdat het thema dit jaar superhelden was, lieten velen onder hen hun creativiteit de vrije loop en verschenen ze in een niet-alledaagse outfit op de fluoroze rode loper. Al hielden sommige BV’s het toch gewoon bij een mooie en glamoureuze outfit.

2 reacties

 • edith van den bulcke

  3 maanden geleden
  Imea en Gloria gaven toch een mooi optreden met hun lied..jij kan het. Een deeltje van de musical van ketnet de finale. Op 9 april in het cursaal van Oostende..en later in Gent,Antwerpen en in Hasselt
 • ttrrs hthyt

  3 maanden geleden
  Prachtige kostuums
 1. Jodelmeisje Laura Omloop krabbelt na 13 jaar opnieuw overeind: "Toen mijn mama en zus ziek werden, zat ik aan de grond”
  Showbizz

  Jodelmeis­je Laura Omloop krabbelt na 13 jaar opnieuw overeind: "Toen mijn mama en zus ziek werden, zat ik aan de grond”

  In 2009 stond ze als 9-jarige op het grote podium van ‘Junior Eurosong’ in Oekraïne. Dertien jaar later is Laura Omloop (23) uit Boechout volwassen en klaar voor een comeback. Deze week komt na een jarenlange radiostilte opnieuw een single uit. “De puzzelstukjes vallen opnieuw in elkaar”, zegt ze. Waarom Laura van de ene op de andere dag verdween, en hoe haar comeback klinkt, ontdek je in een nieuwe Showbits.
 2. SOAPCHECK. Bibberen achter de schermen van de seizoensfinale van ‘Thuis’ en een spoiler voor ‘Lisa’
  TV

  SOAPCHECK. Bibberen achter de schermen van de seizoensfi­na­le van ‘Thuis’ en een spoiler voor ‘Lisa’

  Of het nu ‘Familie’, ‘Thuis’, ‘Neighbours’ of ‘Sturm Der Liebe’ is: het merendeel van de Vlamingen heeft wel een vaste afspraak met hun favoriete soap. Om tussen de uitzendingen door niet op uw honger te blijven zitten, houden wij de vinger aan de pols in soapland. Want niet alleen op de set, maar ook achter én naast het scherm valt er veel te beleven. Ontdek het elke week in onze soapcheck.
 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.