Disney Paris Magic Run Weekend
Volledig scherm
Disney Paris Magic Run Weekend © Disney

IN BEELD. 26.000 Disney-figuren lopen door Disneyland Paris

DisneyDe sportievelingen onder ons konden zich dit weekend helemaal uitleven in Disneyland Paris. Het Franse park organiseerde voor de derde keer een hardloopevenement waarbij 26.0000 deelnemers, het grootste deel zelf verkleed, werden aangemoedigd door de bekende Disneyfiguren. Of het net op een lopen moesten zetten voor de schurken.

1 reactie

 • Peter Buyck

  3 jaar geleden
  Goed verdiend hé
 1. Studio 100-CEO over kritiek op zittende Rewind Party: “Mijn hart breekt, maar we zijn ervan overtuigd dat deze concerten even fantastisch zullen zijn”
  Muziek

  Studio 100-CEO over kritiek op zittende Rewind Party: “Mijn hart breekt, maar we zijn ervan overtuigd dat deze concerten even fantas­tisch zullen zijn”

  “We willen dansen en niet zitten, want wij hebben tickets gekocht voor een fuif.” Meer dan drieduizend tickethouders van de Rewind Party’s hebben al een petitie ondertekend, in de hoop dat Studio 100 de concerten dit weekend in het Sportpaleis uitstelt. “Maar dat gaan we niet doen”, reageert CEO Anja Van Mensel. “We begrijpen de teleurstelling, maar zo’n productie last minute verplaatsen lukt planningsgewijs niet. De show wordt al zittend niet minder goed, hé. Integendeel.”