Amber Heard
Volledig scherm
Amber Heard © REUTERS

“Ik weet waarom hij me niet in de ogen wil kijken. Omdat hij schuldig is”: hard tegen hard in kruisverhoor Amber Heard

CelebritiesVoor de tweede dag op rij wordt Amber Heard (36) aan een kruisverhoor onderworpen door Camille Vasquez (37), een van de advocaten van Johnny Depp (58). En dat ging er bij momenten bitsig aan toe. “Met alle respect, maar dat was mijn vraag niet.” Haar getuigenis leidde eerder al tot enkele straffe uitspraken, zoals dat ze niet al het beloofde geld heeft gedoneerd aan de goede doelen. Volg haar getuigenis hier live. 

7 reacties

 • Glenn Van der Zanden

  2 maanden geleden
  Als je mishandeld bent geweest, is de normale reactie dat je uw belager niet in de ogen wilt zien - net wat Depp doet. Als belager kijk je net vaak naar de andere persoon. Hoe vaak kijkt ze naar de jury, om te kijken wat ze denken van haar antwoorden, ook die reacties geven weg dat ze de ''aggressor was.
 • Frank Hageman

  2 maanden geleden
  Een echt talent,zo acteren
 • Noella Roelands

  2 maanden geleden
  Allemaal goed en wel maar die advocaat die naast Depp zit valt bijna in slaap...vraag me af wa die krijgt om daar zen dutje te doen
 • Sam Bedfort

  2 maanden geleden
  Amber is door de mand gevallen.
 • Maarten Verhaegen

  2 maanden geleden
  Je ziet toch zo aan die haar doen dat ze comedie aan het spelen is. Had beter acteerwerk verwacht.
 1. Boer Kim en Emi uit ‘Boer zkt vrouw’ wonen officieel samen én doen aan gezinsuitbreiding
  TV

  Boer Kim en Emi uit ‘Boer zkt vrouw’ wonen officieel samen én doen aan gezinsuit­brei­ding

  Het afgelopen seizoen van ‘Boer zkt vrouw’ was een groot succes. Cupido schoot bij maar liefst vier van de vijf koppels raak, waaronder ook bij boer Kim. De aardappelboer legde een turbulent parcours af door eerst nog voluit voor uitverkorene Ginny te kiezen, maar zijn hart besloot er toch anders over. Hij koos uiteindelijk voor Emi. De twee zijn nog steeds erg gelukkig samen: ze maakten op sociale media bekend dat ze officieel zijn gaan samenwonen én al aan gezinsuitbreiding doen.
 2. “Betekent witte neerslag dat je chocolade slecht is?”: Chocolatier Dominique Persoone geeft 8 tips om maximaal te genieten van puur, wit of melk
  PREMIUM
  Wereld Chocolade Dag

  “Betekent witte neerslag dat je chocolade slecht is?”: Chocola­tier Dominique Persoone geeft 8 tips om maximaal te genieten van puur, wit of melk

  Wie houdt er niet van chocolade in al zijn vormen en smaken: van puur en wit tot melk of met een extra zoutige toets. Maar weet je ook hoé die chocolade gemaakt wordt? Chocolademeester Dominique Persoone van The Chocolate Line vertelt vandaag, op World Chocolate Day, alles over zijn favoriete product. “In de juiste omstandigheden kan je chocolade zonder vulling één jaar bewaren.”
 1. Vijf tv-remedies voor de post-‘Stranger Things’-dip
  TV

  Vijf tv-remedies voor de post-‘Stran­ger Things’-dip

  Hebt u alle vier de seizoenen van ‘Stranger Things’ inmiddels achter de kiezen en vreest u stilletjes dat niets deze show zal kunnen vervangen? Dan hebt u gelijk. Zoals het geesteskind van ‘The Duffer Brothers’ bestaan er geen twee. Maar enkele titels komen toch prettig in de buurt. Deze reeksen en films uit onze Kijkgids hebben genoeg neon, nostalgie, tienerhorror en bovennatuurlijke toestanden om het zwarte gat na de recente ‘Stranger Things’-finale op te lichten.
 2. Recordaantal gezinnen op zoek naar goedkoper energietarief: al 1,7 miljoen vergelijkingen in eerste jaarhelft
  Mijnenergie.be

  Recordaan­tal gezinnen op zoek naar goedkoper energieta­rief: al 1,7 miljoen vergelij­kin­gen in eerste jaarhelft

  Mijnenergie.be tekent een nieuw record op: de vergelijkingssite kreeg dit jaar al maar liefst 1,7 miljoen energievergelijkingen te verwerken. Dit ongeziene aantal onderstreept dat de consument in tijden van piekende energieprijzen het heft in eigen handen neemt en actief uitzoekt welke energieleverancier de goedkoopste tarieven aanbiedt. Kristof De Paepe, energie-expert bij Mijnenergie.be, geeft toelichting.