Eddy Planckaert
Volledig scherm
PREMIUM
Eddy Planckaert © Photo News

“Ik was een klein smeerlapke en daar genoot ik van”: nieuw boek over Eddy Planckaert geeft geheimen prijs

Showbizz“Dit is het verhaal van een kwajongen.” Zo begint auteur Filip Osselaer (61) zijn boek ‘Eddy! Planckaert, altijd coureur gebleven’. Daarin vertelt de pater familias van de Planckaerts uitgebreid over z’n impressionante koerscarrière en kwajongensstreken en komen ook enkele personen die hem na aan het hard liggen aan het woord. In Primo vertelt Osselaer hoe het boek tot stand kwam en deelt hij z’n drie favoriete fragmenten. “Ik ben diep gegaan daar op de Kruisberg. Zo diep dat ik een orgasme kreeg.”

10 reacties

 • oscar de keyser

  2 maanden geleden
  Tof om te lezen dat Eddy nog zo geniet van de overwinningen uit zijn periode bij de nieuwelingen. Heb zelf ook als nieuweling die periode met De Wilde, Colijn , De Croock enz.. .. meegemaakt, gouden lichting. Ben nog altijd zo fier als een pauw dat ik Eddy ooit kon kloppen in een puntenkoerske in het Kuipke te Gent. Laat kritikasters maar zeveren, mooie tv.
 • leen hanssens

  2 maanden geleden
  Hij weet het van zichzelf, goed zo Eddy.
 • Nadine Scheepers

  2 maanden geleden
  In de intro: hard moet hart zijn!
 • Alfons Detemmerman

  2 maanden geleden
  Beste jeugdrenner aller tijden. Rik Van Linden 74 overwinningen op 78 koersdagen
 • willy staelens

  2 maanden geleden
  Die vertelt nog authentieke verhalen zoals het er in het verleden aan toe ging. Geen financiële beloften of toegevingen maar echt voor de fun en prestige.
 1. Lesley-Ann Poppe geeft tekst en uitleg bij pikante foto: “Ik heb heel veel reacties gekregen”
  Play
  BV

  Lesley-Ann Poppe geeft tekst en uitleg bij pikante foto: “Ik heb heel veel reacties gekregen”

  Lesley-Ann Poppe (43) verraste haar Instagram-volgers woensdag met een wel erg pikante foto. Op het kiekje is de onderneemster naakt te zien, geboeid en geblinddoekt. “Ik heb heel veel reacties gekregen”, vertelde Lesley-Ann in ‘Play Café’. “Maar de foto is wel degelijk geplaatst met een bepaalde reden, namelijk om de lancering van onze valentijnsbox in de kijker te zetten. Daar zitten klassieke beautyproducten in, maar we wilden daarnaast een tikkeltje extra. Want ja, wat doet een mens nu eenmaal op Valentijnsdag? (lacht) Daarom hebben we er maar handboeien en een leiband bijgestoken.” Fans moeten trouwens niet op een carrièreswitch van Poppe hopen. “Het was gewoon iets eenmaligs. Voor de grap.”
 2. RECENSIE. ‘Shrinking’: “Op z’n tachtigste is Harrison Ford toegankelijker en grappiger dan ooit”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Shrinking’: “Op z’n tachtigste is Harrison Ford toeganke­lij­ker en grappiger dan ooit”

  Bent u er ook zo enthousiast over om Harrison Ford dit jaar in de vijfde ‘Indiana Jones’ aan het werk te zien, maar vindt u het deels jammer dat de acteur in een digitaal jonger jasje zal worden gestopt? Dan kunt u in ‘Shrinking’ op Apple TV+ de Hollywoodster in al z’n krakende, mopperende nestor-authenticiteit aan het werk zien. Deze tiendelige reeks van het team achter ‘Ted Lasso’ handelt over een trio therapeuten dat door verlies, scheiding en ziekte minder rond de pot besluit te draaien en radicaal voor eerlijkheid kiest. Of deze spitsvondige sitcom ook zelf een eerlijke kans verdient? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.