Beyoncé
Volledig scherm
Beyoncé © Photo News

“Ik heb niet altijd een prioriteit van mezelf gemaakt”: Beyoncé over de tol van jarenlang diëten, slapeloosheid en slijtage van de spieren

CelebritiesVolgende maand mag Beyoncé 40 kaarsjes uitblazen. De perfecte gelegenheid voor een uitgebreid interview met Harper’s Bazaar. Daarin vertelt de zangeres onder meer over de kritiek op haar gewicht die ze te verwerken kreeg, over de gevolgen van een jarenlange carrière op haar fysieke en mentale gezondheid en over nieuwe muziek. “Ik zit al anderhalf jaar in de studio.”

 1. Lady Louise Mountbatten-Windsor is het nieuwe favorietje van de Queen én het volk: “Een vergiftigd geschenk”
  PREMIUM
  Royalty

  Lady Louise Mountbat­ten-Winds­or is het nieuwe favorietje van de Queen én het volk: “Een vergiftigd geschenk”

  Te midden van een annus horribilis voor de monarchie is er eindelijk een rijzende ster opgestaan binnen het Britse koningshuis. Het gaat om Lady Louise Mountbatten-Windsor, de dochter van prins Edward en zijn vrouw Sophie Rhys-Jones. Zij is niet alleen de favoriete kleindochter van Queen Elizabeth, maar sinds haar verrassende verschijning in een docu over wijlen prins Philip is ze plots ook de lieveling van het volk. Kan deze 17-jarige jongedame de reputatie van het koningshuis redden? En wil ze dat überhaupt wel?
 2. Kamagurka viert 65ste verjaardag en keert met expo over 65 toevallige ontmoetingen terug naar roots in Nieuwpoort : “Het doet me wat, die geur van verf en vis”
  PREMIUM
  Nieuwpoort

  Kamagurka viert 65ste verjaardag en keert met expo over 65 toevallige ontmoetin­gen terug naar roots in Nieuwpoort : “Het doet me wat, die geur van verf en vis”

  Luc Zeebroek, beter bekend als Kamagurka, is 65 jaar. Een mooie mijlpaal en het moment om terug te keren naar zijn roots in Nieuwpoort. Hij maakte van 65 toevallige ontmoetingen evenveel tekeningen, te zien in de expo Kamafront. “Die Duvetorre is zo griezelig nog niet en het Albert-monument lijkt plots minder imposant”, vertelt hij openhartig. Ook zijn klasgenoten van toen halen herinneringen op: over hondenpoep die ze in brand staken en tekensessies aan de keukentafel.
 3. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?