Steve Tielens, Lesley-Ann Poppe en Jan Jaap Van der Wal
Volledig scherm
PREMIUM
Steve Tielens, Lesley-Ann Poppe en Jan Jaap Van der Wal © Benoit de Freine/Dieter Bacquaert/Avrotros

“Ik heb het gehad met al die giftige commentaren”: BV’s blijven makkelijk slachtoffer van scheldpartijen op sociale media

ShowbizzJan Jaap van der Wal heeft Twitter vaarwel gezegd, liet hij onlangs weten. De reden? Hij kreeg te veel haatberichten van Formule 1-fans na een opmerking over diezelfde F1. “De strontkar die ik over me kreeg, was echt ongelooflijk.” En hij is lang niet de enige die af te rekenen krijgt met scheldpartijen. “Een digitale etiquette zou handig zijn”, zeggen experts in sociale media aan Story.

 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.