‘Ik ga zwem­men’-zan­ger Mart Hoogkamer reageert na stopzetten show na 9 seconden: “Ik sta gewoon mijn werk te doen”

MuziekDe Nederlandse zanger Mart Hoogkamer (24), bekend van het nummer ‘Ik ga zwemmen’, heeft zijn optreden tijdens de pinksterfeesten in het dorp Beckum in de Nederlandse provincie Overijssel na amper negen seconden afgebroken. Hoogkamer verliet het podium nadat drie bekers bier vanuit het publiek vlak voor hem op het podium waren beland. 

119 reacties

 • Paul Van Nieuwenhove

  1 maand geleden
  Zonde van dat bier dat moet je uitdrinken en niet mee gooien
 • Anneleen Verryckt

  2 maanden geleden
  Heeft op zicht groot gelijk dat er geen bier naar hem gegooid moet worden maar hij had wel het publiek wel iets langer mogen aanspreken op het voorval. Muziek stil laten leggen. 5 min. conversatie met het publiek waarin hij heel duidelijk maakt dat de muziek alleen terug opgezet wordt en zal blijven spelen als er geen bier gegooid wordt.
 • Danny Vercauteren

  2 maanden geleden
  Spijtig voor het publiek maar in deze omstandigheden kan je je werk niet doen, hij heeft zeer goed gereageerd, top Mart 👍
 • phil smedts

  2 maanden geleden
  Groot gelijk dat hij het optreden stopt en weggaat. Als ik hem was zou ik zelfs het geld van het optreden niet terugstorten, een minimum van respect mag je toch verwachten. De organisatoren denken enkel maar aan geld en hebben geen respect voor de artiest, wel laat ze de kosten verhalen op de biergooiers die ze in de kraag gevat hebben, zodat ze weten dat zulk gedrag ontoelaatbaar is. Zulke lomperiken moeten het maar eens in hun portemonee voelen.
 • johan dewever

  2 maanden geleden
  Als ik ga werken en men gooit met bier, dan ben ik ook weg...