Grey's Anatomy
Volledig scherm
PREMIUM
Grey's Anatomy © ABC

“Ik doe het enkel nog voor het geld”: de verziekte sfeer achter de schermen van Grey’s Anatomy

TV‘Grey’s Anatomy’ is de langstlopende én best bekeken ziekenhuisreeks ooit. Maar het verhaal over de artsen van Grey Sloan Memorial loopt zo stilaan op zijn eind: hoofdrolspeelster Ellen Pompeo liet op de Emmy’s uitschijnen dat seizoen 18 wel eens het laatste zou kunnen zijn. Niet moeilijk, want hoewel de passie er vanaf spat op tv, spelen de grootste drama’s zich vooral achter de schermen af. De liefde tussen de acteurs is niet zo groot, en het aantal sterfgevallen op de buis is recht evenredig met het aantal vetes in de coulissen. 

1 reactie

 • Guy Dupont

  1 maand geleden
  Waarop zouden ze het anders doen. Natuurlijk kiezen ze voor het geld!
 1. Voor de liefde gaf ze alles en iedereen op: Japanse prinses Mako eindelijk gehuwd met haar 'gewone' man
  Royalty

  Voor de liefde gaf ze alles en iedereen op: Japanse prinses Mako eindelijk gehuwd met haar 'gewone' man

  De Japanse prinses Mako (30) is na een verloving van vier jaar eindelijk getrouwd met haar grote liefde, Kei Komuro (30). Het werd een feest in mineur, want daags voor het huwelijk werd er nog geprotesteerd tegen Komuro. “Ik heb spijt van het ongemak dat ik heb veroorzaakt en ik ben dankbaar voor diegenen die me zijn blijven steunen. Voor mij is Kei onvervangbaar”, mopperde de prinses emotioneel tijdens de plechtigheid.
 2. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  1

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.