Pamela Anderson, hier nog tijdens een fotoshoot voor lingerielabel Coco de Mer.
Volledig scherm
PREMIUM
Pamela Anderson, hier nog tijdens een fotoshoot voor lingerielabel Coco de Mer. © Bruno Press

“Ik dacht dat ik zou sterven door de man van wie ik hield”: hoe Pamela Anderson na alle schandalen de rust terugvond

CelebritiesZe was hét sekssymbool van de jaren negentig en kende een onstuimig leven, dus hoeft het niet te verwonderen dat er een tv-reeks over Pamela Anderson (53) in de maak is. Maar de Canadese is meer dan de ‘Baywatch’-babe met de indrukwekkende boezem die ettelijke venten versleet, hepatitis C opliep en serieus aan de drugs zat. De blondine lijkt nu eindelijk rust gevonden te hebben in haar thuisland, al heeft ze dat met scha en schande moeten leren. “Het hele rocksterren-gebeuren werd erg destructief. Ik wist niet meer wat ik deed.”

 1. Sex Pistols in de clinch: gitarist en drummer klagen frontman Johnny Rotten aan
  Muziek
  10

  Sex Pistols in de clinch: gitarist en drummer klagen frontman Johnny Rotten aan

  De Sex Pistols zitten verstrikt in een bittere juridische strijd over muziekrechten. Gitarist Steve Jones en drummer Paul Cook klagen zanger John Lydon aan voor het Britse Hooggerechtshof. Er komt een tv-reeks over de punkband aan, maar Lydon - ook bekend als frontman Johnny Rotten - weigert toestemming te geven om daarin nummer van de Pistols te gebruiken. De reeks is geïnspireerd op een boek met de memoires van Steve Jones en daarin beschrijft de gitarist de zanger als een “vervelende kleine snotaap.”
 2. Gert Verhulst brengt soloalbum uit met enkele vergeten ‘Studio 100'-nummers
  Muziek
  9

  Gert Verhulst brengt soloalbum uit met enkele vergeten ‘Studio 100'-num­mers

  Op 10 september brengt Gert Verhulst (53) zijn eerste soloalbum uit, genaamd ‘Zijn Mooiste Liedje’. De plaat is een verzameling van enkele verborgen parels uit het ‘Studio 100'-repertoire. Zo haalt de ‘Studio 100'-baas onder meer nummers van ‘Spring' en ‘Het Huis Anubis’ van onder het stof en steekt deze in een nieuw jasje. Het zijn stuk voor stuk liedjes die Gert zelf heeft geschreven.