VTM
Volledig scherm
© VTM

“Ik dácht dat ik een beest was”: Laura Tesoro en Lindsay trappen ‘Spartacus Run’ af

TV24 bekende Vlamingen gaan met elkaar de strijd aan in de loodzware ‘Spartacus Run’. Laura Tesoro (25) en Lindsay De Bolle (46) bijten de spits af.

1 reactie

 • nicky vandee

  1 maand geleden
  En steeds weeral dezelfde schermgezichten...waar blijven LA meskens en LA coppens ?
 1. Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controleren
  Independer.be

  Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controle­ren

  Tijdens de zomermaanden profiteren heel wat inbrekers van de afwezigheid van vakantiegangers. Vertrek je binnenkort op vakantie en wil je graag ongewenst bezoek vermijden? Dan kan je vragen of de lokale politie je woning regelmatig overdag of ‘s nachts van buitenaf nakijkt, die service is trouwens volledig gratis. Daarnaast kan je ook een extra diefstalverzekering afsluiten. Independer.be legt uit hoe je jouw woning en inboedel beschermt.
 1. Belgische influencers krijgen waarschuwing omdat ze adres niet op sociale media vermelden: “Welke idioot maakt zo'n beslissingen?”

  Belgische influen­cers krijgen waarschu­wing omdat ze adres niet op sociale media vermelden: “Welke idioot maakt zo'n beslissin­gen?”

  Opschudding in influencerland: wie de nodige macht uitoefent op sociale media moet sinds enkele maanden een adres en een ondernemingsnummer vermelden op zijn profiel. De overheid meent het wel degelijk, want de eerste waarschuwingen zijn inmiddels verstuurd. “Maar ik ga dit niet doen”, reageert de bekende YouTuber Acid. Average Rob vraagt zich zelfs af “welke idioot zo'n beslissingen maakt”.
 2. Johnny Depp en Jeff Beck beschuldigd van plagiaat
  MUZIEK

  Johnny Depp en Jeff Beck beschul­digd van plagiaat

  Johnny Depp (59) en zijn goede vriend Jeff Beck (78) worden beschuldigd van plagiaat in hun lied ‘Sad Motherfuckin’ Parade’. Het lied op hun gezamenlijke album ‘18' zou exacte teksten bevatten uit het gedicht ‘Hobo Ben' van de overleden gedetineerde en moordenaar Slim Wilson uit de Missouri State Penitentiary. Hij schreef het gedicht in de jaren zestig en in 1976 werd zijn poëzie opgenomen door folklorist Bruce Jackson.