Duncan Laurence
Volledig scherm
Duncan Laurence © Kristof Ghyselinck

“Ik dacht dat ik dood ging, letterlijk”: Duncan Laurence over hoe hij zijn paniekaanvallen aanpakte

ShowbizzHet gaat opnieuw goed met de Nederlandse zanger Duncan Laurence (28). In 2020 kreeg hij plots te maken met paniekaanvallen, die zijn mentale gezondheid een serieuze deuk gaven. In de YouTubeserie ‘Open kaart’ praat ‘The Voice Kids’-coach openhartig over hoe de aanvallen het hem moeilijk maakten en hoe hij er uiteindelijk mee omging. “Ik dacht dat ik dood ging, letterlijk. Zo’n angstaanval voelt echt zo.”

2 reacties

 • Henri Demeer

  5 maanden geleden
  constant over je limiet gaan , geen rust nemen en boem petat dan gebeurt dat .
 • cinar ugurlu

  5 maanden geleden
  İk weet wat dat is iemand die het meemaakt begrijot je goed.
 1. “Julie is echt een Disney-prinsesje”: eerste beelden van ‘De Vermeires’ tonen gezinsleven van Julie, Maxime en Jacques
  TV

  “Julie is echt een Dis­ney-prinsesje”: eerste beelden van ‘De Vermeires’ tonen gezinsle­ven van Julie, Maxime en Jacques

  Vlaanderen kan vanaf 18 februari binnengluren in het leven van een van Vlaanderens bekendste families: ‘De Vermeires’. Pater familias Jacques Vermeire (71) zet uitzonderlijk de deuren van zijn villa in Keerbergen wagenwijd open. De kijker krijgt hierdoor een exclusieve inkijk in het privéleven van de acteur en zijn twee kinderen Julie (24) en Maxime (23).
 2. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.
 3. Miss België Chayenne Van Aarle (23) zwaargewond na aanrijding met vrachtwagen: “Missverkiezing zaterdag gaat gewoon door”
  Play
  BV

  Miss België Chayenne Van Aarle (23) zwaarge­wond na aanrijding met vrachtwa­gen: “Missver­kie­zing zaterdag gaat gewoon door”

  Miss België Chayenne Van Aarle (23) is vanmiddag ernstig gewond geraakt bij een zwaar verkeersongeval op de E17 in Kruibeke, dat zegt haar vriend Nicolas Geniets aan onze redactie. Ze reed achteraan in op een vrachtwagen die stond aan te schuiven in de file richting Antwerpen. Ze was er erg aan toe, maar is bij bewustzijn en buiten levensgevaar. “Artsen zijn glas uit haar halsstreek aan het verwijderen.”