YouTube: Netflix
Volledig scherm
© YouTube: Netflix

“Ik ben nog nooit zo bang geweest”: eerste trailer voor het derde seizoen van ‘You’ is alvast veelbelovend

TVFan van de Netflixserie ‘You’? Zet je dan maar schrap. Het streamingplatform zwierde zonet de eerste trailer van het derde seizoen online en die ziet er alvast veelbelovend uit. 

0 reacties

 1. Nicky Vankets en Cilem Tunc stellen nieuwe collectie voor:"Eén Whatsappje was genoeg voor een samenwerking”
  Play
  Showbits

  Nicky Vankets en Cilem Tunc stellen nieuwe collectie voor:"Eén Whatsappje was genoeg voor een samenwer­king”

  Voor het eerst in België werkten twee generaties van ontwerpers samen aan een modecollectie. Na zes maanden stellen Cilem Tunc en Nicky Vankets hun collectie voor aan het publiek met een grote modeshow in de Carré. Onder het motto ‘Together we can’t save the world, but we damn sure can make you look amazing’, willen ze iedereen er weer stralend laten uitzien, na de coronapandemie. Senne was erbij om te praten met de ontwerpers en een paar bekende gasten. Check het in deze nieuwe Showbits!
 2. ‘De Bende van Jan de Lichte’: “Alle ingrediënten van een monsterhit, maar helaas”
  TV

  ‘De Bende van Jan de Lichte’: “Alle ingrediën­ten van een monsterhit, maar helaas”

  Matteo Simoni als een struikrover die in de bres springt voor de sukkelaars van de samenleving, een mens zou voor minder gaan zwijmelen. ‘De Bende van Jan de Lichte’ is al even te bekijken op Streamz, en kende zondagavond ook eindelijk z’n première op VTM. Of deze reeks met de crème de la crème van de Vlaamse acteerwereld het wachten waard was? Bram De Brabander zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.