Volledig scherm
© Photo News

Iedereen wil de ‘Floshua van Joshua’ proeven

ShowbizzTemptation Island-verleider Joshua Feytons heeft het graag heet. Is het niet op een tropisch eiland vol lust en drama, dan wel in een frituur waar hij frieten bakt. Woensdag heeft de knappe Limburger samen met zijn broer, zus en vader familiefrituur J’S&A in Hasselt geopend. 

  1. Ouders van Mr. Gay Belgium Joren Houtevels hadden moeite met zijn outing: “We hadden geen probleem met zijn seksualiteit, de fout is dat we er niet over gepraat hebben”
    TV

    Ouders van Mr. Gay Belgium Joren Houtevels hadden moeite met zijn outing: “We hadden geen probleem met zijn seksuali­teit, de fout is dat we er niet over gepraat hebben”

    Joren Houtevels mag zich al een dikke week Mister Gay Belgium noemen. Bij de uitreiking waren ook zijn twee trotse ouders aanwezig, maar evident is dat niet. Lang hebben zij het moeilijk gehad met Jorens outing, maar nu is hun band terug: “Ik noem papa een beetje de ambassadeur van papa’s en mama’s. Het is een duistere periode geweest voor ons, maar nu zitten we hier samen.”