Iedereen wil de ‘Floshua van Joshua’ proeven

Photo News
Temptation Island-verleider Joshua Feytons heeft het graag heet. Is het niet op een tropisch eiland vol lust en drama, dan wel in een frituur waar hij frieten bakt. Woensdag heeft de knappe Limburger samen met zijn broer, zus en vader familiefrituur J’S&A in Hasselt geopend. 

En iedereen was natuurlijk razend benieuwd naar de delicatesse op de kaart: de Floshua. Voor alle duidelijkheid, het gaat hier niet om zijn inmiddels legendarische geslachtsdeel, wel om een cervela van 24 centimeter lang, 220 gram puur genot. En dat voor de scherpe prijs van vier euro. ‘De Floshua is al meteen onze best verkochte frituursnack’ zegt Joshua die in de frituur wel zijn kleren aanhoudt. ‘Iedereen vindt hem superlekker. Dat is leuk om te horen.’

Wie zelf de Floshua wil proeven is welkom bij frituur J’S&A op de Luikersteenweg 330 in Hasselt.

Photo News1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Marc De Vos

    Zouden er veel mannen dit bestellen ? Ik heb men twijfels.