Ianthe Tavernier samen met mama, Tania.
Volledig scherm
PREMIUM
Ianthe Tavernier samen met mama, Tania. © Dieter Bacquaert

Ianthe Tavernier en mama Tania: “Ik heb haar gewaarschuwd dat ze in de showbizz geen dikke portemonnee zou krijgen”

ShowbizzDe familie Tavernier hangt erg aan mekaar. Ianthe (32) is zopas een webshop begonnen met haar zus Saartje en wanneer ze raad nodig heeft, is de eerste die ze belt haar mama Tania (66). Zij staat altijd paraat voor haar dochter met goede raad, ook al komt die soms hard aan. “Ooit heb ik een matras naar Ianthe gebracht zodat ze tussen twee voorstellingen door backstage kon slapen.”

2 reacties

 • Jacques Hillaert

  2 maanden geleden
  Prachtig vrouw, goed in vele disciplines , dansen, zingen, acteren en vooral sympathiek zoals geen ander en daarbij ook nog een mooie verschijning , top
 • Robby De Meutter

  2 maanden geleden
  Ianthe, een van of al dan niet de mooiste vrouw van het land
 1. Vlaamse stylist van Lady Gaga stelde mee outfit samen voor eedaflegging Joe Biden: “Blij dat ik deel kon uitmaken van historisch moment”
  Showbizz

  Vlaamse stylist van Lady Gaga stelde mee outfit samen voor eedafleg­ging Joe Biden: “Blij dat ik deel kon uitmaken van historisch moment”

  Zo klein als Vlaanderen is, zo groot kunnen Vlamingen zijn. Toen hij 18 jaar was, wist Tom Eerebout uit Bredene niet wat hij wilde doen met zijn leven. Op zijn 25ste was hij plots de stylist van Kylie Minogue en nog eens vijf jaar later werd hij één van de twee hoofdstylisten van Lady Gaga. Zijn meest recente wapenfeit gaat nu ook de wereld rond: de opvallende maar veelgeprezen outfit die de zangeres droeg tijdens de eedaflegging van Joe Biden.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"