Ian Thomas: “Zodra ik genoeg gespaard heb, vertrek ik weer naar Amerika”

VTM
Nu woensdag maakt Ian Thomas (22) zijn debuut in ‘Familie’, zijn eerste échte acteerjob. Maar of die rol een lang leven beschoren is, valt nog af te wachten. Ian is immers niet van plan om lang in Vlaanderen te blijven hangen. “Ik wil tegen mijn 25e weer in de States wonen.”

Ian woont nu ongeveer een jaar in Vlaanderen. “Maar ik denk nog elke dag aan Malibu”, vertelt hij in Het Belang Van Limburg. “Ook aan de vrienden, al zie ik ze voortdurend via Instagram of Facetime. Eén van mijn beste vrienden is Sammy Koffman. Ik herinner me nog de allereerste schooldag in Calabassas. Hij kwam meteen op me af en vroeg wie ik was. Ik hou van die rechttoe-rechtaan aanpak die er heerst. Die mentaliteit heb ik deels ook. Daarom dat het land me wellicht ook zo aantrekt. Al geloof ik niet meer in landen, maar in plekken waar energie zit. En sorry voor Vlaanderen, maar zulke mensen kan je veel meer in Los Angeles aantreffen.”

Hij wil dan ook graag terug binnen een jaar of drie, als hij een goede financiële basis heeft uitgebouwd. “Ik heb er dingen kunnen realiseren, maar het probleem is vooral dat Amerika pokkeduur is. Daar betaalde ik bijvoorbeeld voor mijn flat maandelijks 2.050 dollar. En dat was geen ruim appartement. Dat was ook de reden dat ik ben teruggekomen. Ik wil flink wat sparen om meer ademruimte te hebben. In Vlaanderen zou ik het veel makkelijker hebben. Waarom ik niet gewoon hier blijf? Omdat ik honderd procent geloof dat alles mogelijk is in het leven. Denken dat het me niet gaat lukken in Amerika wegens te duur of te moeilijk: dat komt nooit op in mij.”

Of zijn vriendin Anna Carina hem zal volgen richting de States, is nog niet duidelijk. “Ik zou wel willen. Maar momenteel is ze nog aan het studeren. We zullen zien als er zich echt een probleem stelt. Ze heeft me op het hart gedrukt om niet voortdurend over mijn toekomst te liggen piekeren, want dat brengt automatisch onzekerheid met zich mee. Ze wil dat ik me focus op het nu en op onze relatie. ‘Maar als je voelt dat je moet gaan, moet je dat vooral doen’, zei ze me onlangs. Ik was daar zo van gepakt dat ik gehuild heb.”
13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Pieter Haeck

  Met hangende pootje sta je hier terug jongen. En dan weer via papa een job zoeken. Beetje minder van de toren blazen en blijf met u voeten op de grond.

 • Roger Williams

  Zo snel mogelijk liefst, pseudo talentloze artiesten hebben we hier al genoeg

 • Peggie Van Audenhove

  Als de maandelijkse huur 2050 eur bedraagt dan kan je daar beter iets kopen, niet? Als je dat elke maand kan ophoesten moet dat toch geen probleem zijn. Logisch nadenken Ian: maandelijkse huur is weggesmeten geld, eigendom brengt op.

 • Hilde Peeters

  Hij durft tenminste er zijn er veel die dromen hebben maar nooit de stap durven zetten.Val je op je bek dan heb je het toch geprobeerd.

 • Philomena Vanderweyen

  Sommige"artiesten"verliezen iedere zin voor realiteit wanneer ze ook maar even in de schijnwerpers staan.