Ian Thomas stopt zijn Amerikaanse droom in de koelkast: “Maar ik heb wel 30 nieuwe nummers klaarliggen”

Kristof Ghyselinck
Jarenlang woonde hij in LA om zijn Amerikaanse droom waar te maken, maar intussen focust Ian Thomas zich volop op België. Dat doet hij onder meer in ‘Dancing With The Stars’, maar ook door nieuwe muziek te maken. Die komt binnenkort uit: “De eerste single zal voor december zijn.”

Na samenwerkingen met Snoop Dogg en Lance Bass keerde Ian Thomas terug naar ons land. Dat wil echter niet zeggen dat hij zijn zangcarrière opgeborgen heeft. “Ik heb nu een eigen muziekstudio”, vertelt Thomas in Het Nieuwsblad. “Daar breng ik uren en uren in door. Ik schrijf mijn eigen nummers en werk aan mijn producing skills. Er liggen al dertig nummers klaar, dus binnenkort breng ik nieuwe muziek uit. De eerste single zal voor december zijn.”

Hij heeft zijn carrière ook in eigen handen genomen. “Nu doe ik alles zelf. Ik heb geen manager, geen label, niets. Alle beslissingen liggen in mijn handen. Veel ontspannen zit er niet in, maar het belangrijkste is dat ik me blijf ontwikkelen. Groeien betekent alles. Daardoor ben ik 24/7 in de weer, maar ik klaag niet. Een volle agenda betekent dat je goed bezig bent.”
13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Tim Michels

  Heeft hij het left om te zeggen dat hij er meer dan 2 miljoen euro van investeerders heeft doorgejaagd en dat het geld nu op is. 1 van zijn slachtoffers is zijn voormalig stiefvader en lid van de romeo’s. Ik noem geen namen maar het geld is... op.

 • Tim Verhulst

  Hij doet tenminste wat. Zal waarschijnlijk een pak meer levenservaring en avonturen hebben meegemaakt dan die ouwe luie pesters achter hun scherm hier.

 • Rushmore Peetermans

  Hier kan hij stempelen gaan hè , want van wat die maakt kunnen leven, daar twijfel ik sterk aan.

 • Kevin van Goethem

  Laat die aub in de VS om daar gras te eten. Zo nen rare mens is niet goed voor onze links politieke maatschappij.

 • serge vansteenkiste

  Overroepen manneke die dacht het te maken in de VS, ze hebben er daar honderden lopen van zijn kaliber die ook niet echt aan bak komen.