Ian Thomas promoot pikante videoclip vanuit bad

Instagram
Wanneer Amerikaanse sterren iets te promoten hebben, doen ze dat doorgaans vergezeld van een streepje bloot. 'Dat kan ik ook', moet Ian Thomas gedacht hebben. Die zwierde naar aanleiding van zijn nieuwste videoclip een foto online waar enkele vraagtekens bij kunnen geplaatst worden. 

Zoals: 'Waarom?', 'Hoe?' en vooral 'Door wie?' 

Ian Thomas besloot zijn nieuwe single met een stunt kracht bij te zetten. De 20-jarige zanger poseert daarbij poedelnaakt in een badkuip en heeft zijn handen om z'n bescheidenheid gevouwd. Het kiekje werd al enkele duizenden keer geliked door enthousiaste fans.

Aanstootgevend is de foto niet bepaald. De lage kwaliteit, de handdoeken op de grond en Ian's verraste gezicht maken het kiekje eerder komisch.

Bon Appetit out now, check the link in my bio

Een foto die is geplaatst door null (@ianthomas) op

De videoclip daarentegen, is een stuk uitdagender. In de clip is te zien hoe Ian een intieme tijd beleeft met een schaarsgeklede tegenspeelster. De sfeer van de clip is donker, rauw en bijzonder suggestief. 

YouTube

Gaat Ian Thomas de 'bad boy' toer op? 

YouTube
YouTube

Het is duidelijk dat Ian de mosterd haalde bij rap en hip hop-voorbeelden om een soort 'pimp'-sfeertje te creëren. 

Oordeel vooral zelf of 'Bon Appetit' bij jou in de smaak valt of niet.
7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Eddy DESMET

  Ian Thomas begint Justin Bieber na te bootsen. Jammer .. Of hoe men kan verglijden naar he ordinaire ...wegens gebrek aan beter !

 • Marco Debart

  Idee gepikt van Rihanna. Dan toch liever Rihanna in bad ze.

 • DANNY WITTEVRONGEL

  Triestig ... als je je zo moet verkopen.

 • Patrick De pauw

  De gespierde fietspomp?hij gaat J Bieber achterna?vettig en schurftig doen?tja als het niet lukt met zijn zingen?

 • Gerard Braeckmans

  Die denkt ook dat hij het centrum van het heelal is.