VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Ian Thomas laat veganisme varen en is 15 kilo bijgekomen: “Ik wil niet meer in die uitersten vervallen”

ShowbizzAl sinds zijn 17de profileert hij zich als uithangbord van het veganisme, maar zanger Ian Thomas (24) heeft z’n vegan levensstijl nu overboord gegooid. “Ik eet nu weer alles”, geeft hij grif toe in dit gesprek over eten, extremisme en zijn strijd tegen de overtollige kilo’s. Bij belangenvereniging BE Vegan, die hiermee een van haar boegbeelden kwijt is, fronsen ze de wenkbrauwen: “Vreemd dat iemand als Ian zo onder sociale druk plooit.”

20 reacties

 • nancy Haemhouts

  1 week geleden
  Toffe jongen. 👍
 • Dirk De Weert

  1 week geleden
  Verstand komt met de jaren. Mooi voorbeeld hiervan.
 • Lesley Debusschere

  1 week geleden
  Veganisme is geen dieet maar een overtuiging. Niets dierlijk eten of dragen( kledij). De voedingsindustrie zorgt voor heel wat dierenleed, ik vind het mooi als iemand zijn levenstijl daarvoor probeert aan te passen.
 • Leen Demeyer

  1 week geleden
  Jelle, helemaal mee eens. Over groenten zal de arts het niet gehad hebben. En de voedinsstoffen uit vlees kan je ook uit bv noten en peulvruchten halen.
 • Jelle >Serrant

  1 week geleden
  Johan, ben oprecht blij dat je jouw zware ongeval goed bent doorgekomen. De hoofdarts zal ongetwijfeld zijn gelijk hebben. Maar (zo goed als)geen groenten eten kan nooit een voordeel zijn.