Ian Thomas viel acht kilo af voor zijn deelname aan ‘Dancing With The Stars’
Volledig scherm
PREMIUM
Ian Thomas viel acht kilo af voor zijn deelname aan ‘Dancing With The Stars’ © VIER

Ian Thomas gaat strijd tegen de kilo’s aan na kwetsende commentaren: “In 2022 sta ik er weer”

ShowbizzHij was jarenlang een van dé posterboys van het veganisme in Vlaanderen, maar de coronacrisis zorgde ervoor dat Ian Thomas die levensstijl - na bijna acht jaar - overboord gooide. Een keuze die de zanger niet alleen op flink wat kritiek kwam te staan, maar hem ook letterlijk zwaar viel. “Ik kwam bijna twintig kilo bij, zonder dat ik het zelf in de gaten had. ‘Gelukkig’ waren er genoeg trollen op sociale media om me met de neus op de feiten te drukken.”

 1. “Waarom zou ik in een roze leeuwenpak optreden?”, Maksim van ‘#LikeMe’ ontkent staalhard dat hij Leeuw is in ‘The Masked Singer’
  Play
  Showbits

  “Waarom zou ik in een roze leeuwenpak optreden?”, Maksim van ‘#LikeMe’ is hoofdver­dach­te voor Leeuw in ‘The Masked Singer’

  Vier jaar geleden leerde Vlaanderen Maksim Stojanac kennen als de knappe hunk Vince Dubois in ‘#LikeMe’, maar nu wordt het tijd dat we ook de echte Maksim leren kennen. Na zijn solodebuut vorig jaar, met zijn eerste album ‘MAKSIM’, volgt nu de single ‘Onder Invloed’. Voor die gelegenheid organiseerde hij een secret concert in het MAS in Antwerpen. Showbits was erbij en legt hem meteen ook dé vraag van het moment voor: “Maksim, zit jij in een pak van ‘The Masked Singer’?”
 2. Architect Vincent Van Duysen, vriend van vele celebs, duikt op met Jason Statham: “Ook Kanye West komt bij mij thuis langs”
  PREMIUM
  Showbizz
  9

  Architect Vincent Van Duysen, vriend van vele celebs, duikt op met Jason Statham: “Ook Kanye West komt bij mij thuis langs”

  De Vlaamse architect en interieurontwerper Vincent Van Duysen (61) heeft heel wat wereldberoemde vrienden. Kanye West komt er al tien jaar geregeld over de vloer, Julianne Moore is één van zijn beste vriendinnen en recent postte hij ook een foto waarop hij samen met acteur Jason Statham te zien is. Wie is de man precies, en hoe komt hij aan zo’n indrukwekkend netwerk?