Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Huwelijksreis van Hanne van K3 zag er iets minder exotisch uit dan gepland door coronacrisis

ShowbizzOp 29 augustus 2020 stapte Hanne Verbruggen van K3 in het huwelijksbootje met haar man Jorn. Normaal gingen de twee tortelduifjes na hun trouw op huwelijksreis naar Sri Lanka, maar de coronacrisis besloot daar een stokje voor te steken.

2 reacties

 • Sigrid Peters

  1 jaar geleden
  @Jean Ze waren al samen voor Hanne K3 werd. ;) Dus zeker geen bewuste keuze van hem.
 • Jean Petermans

  1 jaar geleden
  Hij heeft er wel voor gekozen om samen met een bekend iemand te zijn " in voor en in tegenspoed" houdt oa ook in de nadelen te aanvaarden om samen te leven met een bekend iemand.
 1. Disney heeft in totaal meer streamingabonnees dan Netflix en trekt prijs van Disney+ op in de VS

  Disney heeft in totaal meer strea­mingabon­nees dan Netflix en trekt prijs van Disney+ op in de VS

  Streamingdienst Disney+ heeft in het afgelopen kwartaal 14,4 miljoen nieuwe abonnees binnen weten te halen. De aanwas van nieuwe kijkers viel daarmee hoger uit dan kenners hadden voorzien. Volgens Walt Disney, het entertainmentconcern achter onder andere de populaire dienst, is het klantenbestand inmiddels aangedikt tot 152,1 miljoen abonnees wereldwijd. Dat is een derde meer dan een jaar eerder.
 2. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.