Huwelijk Pamela Anderson eindigde met SMS’je

Jon Peters en Pamela Anderson zijn na amper 12 dagen huwelijk alweer uit elkaar.
Photonews / AFP Jon Peters en Pamela Anderson zijn na amper 12 dagen huwelijk alweer uit elkaar.
Het huwelijk van Pamela Anderson (52) en Jon Peters (74) werd stopgezet met een SMS’je. Dat beweert US Weekly. De actrice en de filmproducent waren twaalf dagen getrouwd, voor Peters een berichtje stuurde naar de rondborstige blondine met de vraag om hun huwelijk - dat nog niet officieel was - te beëindigen.

Van hun twaalf dagen lange huwelijk, brachten er twee er zes dagen gescheiden van elkaar door. Pamela zat namelijk thuis in Canada toen Peters het SMS’je stuurde. “Dit huwelijk heeft me afgeschrikt”, zei hij. “Het deed me realiseren dat je op je 74ste een rustig leven moet ambiëren en geen internationale liefdesaffaire. Ik denk dat we elk onze eigen weg moeten gaan. Ik hoop dat je me kan vergeven”, stond er in de SMS. 

Het huwelijk tussen Anderson en Peters was zo kort dat de papieren ervoor nog niet waren ingediend. Het koppel, dat afgelopen zaterdag aankondigde na twaalf dagen uit elkaar te zijn, was dan ook nog niet officieel getrouwd. Dat vertelt een ingewijde aan People.

Vrienden

De 52-jarige actrice en de 74-jarige filmproducent gaven elkaar op 20 januari het jawoord in Malibu. Twaalf dagen later vertelde Pamela dat het huwelijk was gestrand omdat ze het rustiger aan wilde doen. Wel zei ze goede vrienden te blijven met Jon, met wie ze dertig jaar geleden ook al kort samen was.

De actrice was eerder getrouwd met Tommy Lee (1995-1998), met wie ze twee zoons heeft. In 2006 trouwde ze met Kid Rock, maar ook dat hield niet lang stand. Pamela gaf vervolgens twee keer, in 2007 en 2013, het jawoord aan Rick Solomon.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • luc Cuypers

    Het verstand zit in het hoofd , niet in de borsten . Gelukkig maar . En een oldie wordt niet jonger met een siliconenpop naast zich in de sportscar . In de US zijn er nog veel die denken dat ze in een film leven . Te beginnen bij mister president , waar het verstand wordt warmgehouden met een pruik .