Rodanya (links) met haar ex-vriend Morgan (rechts). In 2019 namen ze samen deel aan ‘Temptation Island’.
Volledig scherm
Rodanya (links) met haar ex-vriend Morgan (rechts). In 2019 namen ze samen deel aan ‘Temptation Island’. © RV

Huis van ‘Temptation Island’- kandidate Rodanya is volledig afgebrand: “Onze grootste nachtmerrie is nu werkelijkheid”

TVHet is een gitzwarte dag voor voormalig ‘Temptation Island’- kandidate Rodanya (23). In haar Instagram Stories laat ze aan haar volgers weten dat haar huis volledig is afgebrand. Het is voorlopig nog onduidelijk hoe de brand is kunnen ontstaan, maar ze is momenteel wanhopig op zoek naar een nieuwe woonplaats voor haar en de kinderen. “We zijn gelukkig wel allemaal veilig.”

0 reacties

 1. Michael Bublé houdt het niet droog wanneer zijn zoontje piano voor hem speelt
  Celebrities

  Michael Bublé houdt het niet droog wanneer zijn zoontje piano voor hem speelt

  Tijdens de tour van Michael Bublé zorgde zijn zoon Noah (8) voor een verrassing voor wanneer zijn papa weer thuis was. Hij leerde de zanger zijn nummer ‘I’ll Never Not Love You op de piano spelen. Op Instagram postte Michael Bublé een video waarin het nummer zingt met Noah die hem begeleid. Bublé heeft het duidelijk moeilijk om het droog te houden. ‘Meer talent in zijn vingers dan ik in mijn hele lichaam’, schreef Bublé bij het Instagrambericht. Noah is het zoontje dat te maken heeft gehad met leverkanker, maar ondertussen genezen is en in goede gezondheid verkeerd.
 2. Lewis Capaldi en Niall Horan geven verrassingsoptreden op straat in Dublin
  Play
  Muziek

  Lewis Capaldi en Niall Horan geven verras­sings­op­tre­den op straat in Dublin

  Voor straatmuzikant Jacob Koopman werd het vrijdag een dag om nooit meer te vergeten. Tijdens een van z'n optredens in Dublin doken plots zangers Lewis Capaldi en Niall Horan op, die besloten om een paar liedjes mee te zingen. Ze brachten ‘Slow Hands’ van Horan, ‘Before You Go’ van Capaldi en ‘Yellow' van Coldplay. Hoe spontaan het meezingfeestje precies was, is niet helemaal duidelijk. De twee muzikanten werden namelijk gevolgd door een filmcrew.
 1. Verrassende #MeToo-verhalen van Opium: “Toen zijn we bepoteld door vrouwen...”
  Play
  MUZIEK

  Verrassen­de #Me­Too-verhalen van Opium: “Toen zijn we bepoteld door vrouwen...”

  Verrassing bij ‘Tien om te Zien’ komende zondag: de meidengroep Opium maakt een eenmalige comeback. Joyce De Troch, Katia Alens en Inge Moerenhout moesten daarvoor wel hard puzzelen met hun agenda’s. Showbits was erbij toen ze hun act opnieuw instudeerden en bij het uitkiezen van de outfits. Het trio draaide destijds de mannen graag om hun vinger en lieten niet met zich sollen, maar 23 jaar na datum hebben zij ook wel #metoo-anekdotes. Ze vertellen er alles over aan Jarne in een nieuwe Showbits.
 2. Coldplay-drummer Will Champion over hun vier uitverkochte shows in België: “We gaan zeker en vast experimenteren”
  MUZIEK

  Cold­play-drum­mer Will Champion over hun vier uitverkoch­te shows in België: “We gaan zeker en vast experimen­te­ren”

  Coldplay speelt vanavond hun eerste optreden in het Koning Boudewijnstadion en dat belooft een heus spektakel te worden. De ‘Music of the Music of the Spheres World Tour’ breekt records. Met vier uitverkochte shows zakken in totaal 220.000 fans af naar hartje Brussel. Nog nooit deed een band of artiest beter in ons land. Het VTM NIEUWS sprak met drummer Will Champion en gitarist Guy Berryman over experimenteren op het podium en de ecologische voetafdruk van hun tournee.
 3. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.