Baba Yega komt bij Studio 100
Volledig scherm
Baba Yega komt bij Studio 100 © Kristof Ghyselinck

Huidige Baba Yega-dansers stoppen ermee, maar er is een wissel op komst

ShowbizzZe werden bekend dankzij ‘Belgium’s Got Talent’ en werden later opgepikt door Studio 100, maar de huidige Baba Yega is niet meer. De dansende aliens hangen hun maskers voorgoed aan de haak. Dat betekent echter niet dat het concept van de groep definitief stopt. Studio 100 zal de dansers binnenkort vervangen.

7 reacties

 • jan cosemans

  2 maanden geleden
  Die mannen (toen nog jongens) waren echt goed!
 • Patrick Van puymbroeck

  2 maanden geleden
  Wie zit daar nu op te wachten
 • Serge Aernoudt

  2 maanden geleden
  Ha neen, toch niet meer van die rommel hé.
 • Rik Bogaert

  2 maanden geleden
  Eindelijk! Iets onnozeler bestond nog niet.
 • Carine Tyteca

  2 maanden geleden
  Onze Kjaran behoort dan misschien niet tot de oorspronkelijke leden van baba yega … hij is wel al geruime tijd lid en een krak in zijn discipline. Hij hoort niet genegeerd te worden en jullie horen jullie info te checken. En de Baba’s zijn niet zomaar in te ruilen … en sinerjey zijn spirit nog minder.
 1. MEDIAWATCHERS. “Erik van Looy is klaar voor doorbraak in Nederland”
  MEDIAWATCHERS

  MEDIAWAT­CHERS. “Erik van Looy is klaar voor doorbraak in Nederland”

  “Erik Van Looy is klaar voor de doorbraak in Nederland met zijn deelname aan De Slimste Mens bij de NPO” zeggen de tv experten. Mark Coenegracht, Desna Lespinoy en Robin Vissenaekens bespreken wat er zich voor- en achter de schermen afspeelt. Ook het nieuwe programma ‘Dagen zonder broer’ van Jeroen Meus werd bekeken. “Jeroen is enorm gegroeid met zijn nieuw tv-programma, zo eerlijk en ontroerend”, zeggen de Mediawatchers.
 2. Helena Bonham Carter mengt zich in ‘The Crown’-heisa: “Ze zouden beter niet verdergaan met de reeks”
  TV

  Helena Bonham Carter mengt zich in ‘The Crown’-hei­sa: “Ze zouden beter niet verdergaan met de reeks”

  Het vijfde seizoen van de populaire Netflixreeks ‘The Crown’, die in november werd gelanceerd, rolt nog steeds vlot over de tongen. De streamingdienst wordt overladen door kritiek, omdat de reeks een loopje neemt met de werkelijkheid en bepaalde gebeurtenissen serieus aandikt. Maar nu laat ook actrice Helena Bonham Carter (56), die in het derde en vierde seizoen de rol van prinses Margaret vertolkte, van zich horen. “’The Crown’ was een historisch drama, maar nu...”
 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. KIJK. Het eerste optreden uit ‘The Masked Singer’: Champignon zorgt meteen voor verwarring bij speurders
  Play
  TV

  KIJK. Het eerste optreden uit ‘The Masked Singer’: Champignon zorgt meteen voor verwarring bij speurders

  Het raden kan nu écht beginnen bij ‘The Masked Singer’. Dit is het eerste optreden van Champignon. Het figuurtje zorgt meteen voor een vrolijke sfeer en brengt ook wat verwarring bij de speurders. “Is het een man of een vrouw?”, vragen Andy Peelman en co. zich af. Champignon brengt het dansbare nummer ‘Iko Iko’ van Justin Wellington, maar dansen lijkt toch niet evident in dat pak.