Jaimie in the Vaes Lane.
Volledig scherm
Jaimie in the Vaes Lane. © Discovery

‘Horlogeruzie’ Jaimie Vaes en Lil Kleine half november in rechtbank

ShowbizzDe Nederlandse rapper Lil Kleine (27) en zijn ex, realityster Jaimie Vaes (33), vechten binnenkort in de rechtbank een zaak uit over het al dan niet schenken van horloges. Op 14 november is het zover, bevestigt een woordvoerder van de rechtbank Amsterdam aan deze site na berichtgeving van Shownieuws.

0 reacties

 1. Adil El Arbi op bedevaart naar Mekka: “Prachtig om dit te doen met mijn vrouw en broeders”
  Play
  BV

  Adil El Arbi op bedevaart naar Mekka: “Prachtig om dit te doen met mijn vrouw en broe­ders”

  Regisseur Adil El Arbi (34) is samen met zijn vrouw Loubna Khalkhali (30) op bedevaart in Mekka in Saoedi-Arabië. Ook collega-regisseur Bilall Fallah (36) is mee. Het drietal deelt verschillende beelden van hun ervaring op Instagram. “Dit is een droom die uitkomt. Ik ben gezegend om dit te mogen doen met mijn vrouw en mijn broeders”, klinkt het. Elke moslim moet, indien het kan, als onderdeel van de hadj (de Arabische naam van de bedevaartstocht naar Mekka) één keer in z’n leven naar de Saudische stad gaan om de Kaäba, het centrale heiligdom van de islam, te bezoeken. De regisseurs zijn momenteel in Saudi-Arabië vanwege het Red Sea International Film Festival in Jeddah, een stad aan de Rode Zee op één uur rijden van Mekka. Daar wordt hun film ‘Rebel’ vertoond.
 1. KIJK. Van Remco Evenepoel tot Nora Gharib: Zo vieren BV’s de winst van Marokko tegen Spanje op het WK
  Play
  BV

  KIJK. Van Remco Evenepoel tot Nora Gharib: Zo vieren BV’s de winst van Marokko tegen Spanje op het WK

  Marokko stootte dinsdag door naar de kwartfinales van het WK voetbal. Dat is de eerste keer ooit. Veel mensen kwamen gisteren op straat om dat te vieren. Maar ook enkele BV’s konden hun vreugde niet bedwingen. Zo liep Adil El Arbi (34) de straat op, vierden Remco Evenepoel (22) en zijn vrouw Oumi Rayane (22) met toeters en bellen en keek Nora Gharib (29) naar de winnende penalty met haar dochtertje Chams.