Hoogdag voor Taylor Swift fans: langverwachte app eindelijk online

Zangeres bindt nu officieel de strijd aan met rivale Kim Kardashian

Photo News
In oktober kondigde Taylor Swift de lancering van haar eigen app ‘The Swift Life’ aan. Vandaag is het zover. Via een YouTube-filmpje maakte de zangeres de geboorte van de toepassing wereldkundig. De app belooft een heleboel exclusieve content voor de fans, waaronder ongeziene video’s, foto’s en 'Taymojis'.

Met een video op YouTube en een Instagram-foto waarbij ze haar kat Olivia Benson knuffelt, kondigde Taylor Swift aan dat haar app 'The Swift Life' wereldwijd -én gratis- in de digitale rekken ligt. 

The Swift Life is available for free worldwide in the App Store. See you there! Link in bio.

Een foto die is geplaatst door null (@taylorswift) op

Met deze nieuwigheid zet de tienvoudige Grammy-winnares social media platformen voortaan buitenspel en trakteert ze haar fans op exclusieve foto's en video's. Bovendien zal de 'Shake It Off'-zangeres ook interageren met haar fans. Zo zal ze posts kunnen zien, liken en becommentariëren. Daarnaast worden er ook andere leuke hebbedingen zoals stickers, emoji's, foto's en nieuwe nummers aangeboden.

Controlefreak

De lancering van de app was meteen een succes. Zo kreeg de toepassing in geen tijd een score van 4,9 op 5 in de App Store van Apple. Aanvankelijk lokte de komst van de app gemengde reacties uit. Zo staat Swift ervoor bekend een 'controlefreak' te zijn die alles wat over haar verschijnt nauwlettend in de gaten en vooral in handen wilt houden. Bovendien wordt verwacht dat sommige content na verloop van tijd betalend zal worden. 

AppStore

Voor de toepassing ging de 28-jarige zangeres een samenwerking aan met Glu, dat al verschillende games voor celebrities ontwikkelde waaronder de enorm populaire 'Kim Kardashian: Hollywood'.

Kardashian lanceerde de app in 2015 en zette zo de eerste stappen naar het 'monetariseren' van haar eigen merk. 

App Store

Nu ook Taylor twee jaar na datum met zeer gelijkaardige features op de proppen komt, stuwt dit de rivaliteit tussen de twee sterren naar een nieuw niveau. 

instagram

De ruzie tussen Swift en Kim Kardashian ontstond nadat Kim's echtgenoot Kanye West in 2009 de zangeres onderbrak tijdens haar toespraak op de MTV Video Music Awards. Kanye zei dat Beyoncé verdiende te winnen en niet Swift. In 2016 rapte Kanye in zijn song 'Famous' over seks met Taylor Swift en noemde hij haar een bitch. Swift stuurde via Snapchat haar afkeuring aan Kanye's adres en belandde zo in een openlijk moddergevecht met Kim Kardashian die enkele weken geleden de ruzie naar een nieuw hoogtepunt tilde door een foto te delen van een naaktsculptuur van Taylor. 

famous

Een foto die is geplaatst door null (@kimkardashian) op

Benieuwd wat de socialite te zeggen heeft op de app van Taylor. Bekijk hieronder alvast de lanceringsvideo van 'The Swift Life'. 
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels