Scarlett Johansson in 'Black Widow'.
Volledig scherm
Scarlett Johansson in 'Black Widow'. © AP

Hoofd Amerikaanse acteursvakbond neemt het op voor Scarlett Johansson: “Schrijnend dat Disney haar afschildert als gierig”

Film Gabrielle Carteris, het hoofd van de Amerikaanse Screen Actors Guild (acteursvakbond SAG-AFTRA), vindt het niet kunnen hoe Disney Scarlett Johansson (36) behandeld heeft. Dat de actrice een rechtszaak tegen het bedrijf heeft aangespannen, vindt Carteris niet meer dan normaal. “Acteurs en actrices moeten betaald worden volgens hun contract, punt uit.” 

3 reacties

 • Lucien Mertens

  3 maanden geleden
  Terechte beslissing van die vakbond, een contract is bindend en kan enkel bij wederzijdse toestemming veranderd worden. Disney gaat hier zwaar in de fout.
 • John Doe

  3 maanden geleden
  Wanneer mogen alleenstaande werknemers in dit land een proces aanspannen wegens loondiefstal? Hoogste belastingen ter wereld!
 • Olivier Vivet

  3 maanden geleden
  Helemaal terecht dat zij hier back-up krijgt. Contract is contract. Of dat nu over 100 euro of 5 miljoen gaat.
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.