Lady Gaga en haar hondenuitlater Ryan Fischer.
Volledig scherm
Lady Gaga en haar hondenuitlater Ryan Fischer. © AFP/Instagram - Fotomontage HLN

Hondenuitlater Lady Gaga blikt terug op schietpartij: “Ik had maar één doel voor ogen: de hondjes veilig thuis krijgen”

CelebritiesIn februari sloeg het noodlot toe voor Lady Gaga (35). Haar medewerker Ryan Fischer (40) werd tijdens het uitlaten van de honden neergeschoten, de beestjes zelf werden gekidnapt. Fischer blikt nu in Rolling Stone terug op de traumatiserende gebeurtenis. 

 1. Nora Gharib speelt griezelige weerwolf in nieuwe ‘Nachtwacht’-film: “Ook in het echt denken mensen dat ik gemeen ben”
  Play
  Showbits

  Nora Gharib speelt griezelige weerwolf in nieuwe ‘Nachtwacht’-film: “Ook in het echt denken mensen dat ik gemeen ben”

  Vanaf 15 december kan je in de bioscoop kijken naar de derde film van de populaire Ketnetreeks ‘Nachtwacht’. Naast vaste waarden Gio Kemper, Louis Thyssen en Céline Verbeeck zal ook Nora Gharib te zien zijn in ‘De Dag van de Bloedmaan’. Zij werd voor de opnames helemaal getransformeerd in een griezelige weerwolf, een rol die haar helemaal op het lijf geschreven staat: “Ook in het echte leven denken mensen dat ik gemeen ben”. Ze vertelt erover bij Senne en Jarne in een nieuwe ‘Showbits’.
 2. Poetshulp voor de Britse Queen? Deze bizarre test moeten werknemers eerst doorstaan
  Royalty
  1

  Poetshulp voor de Britse Queen? Deze bizarre test moeten werknemers eerst doorstaan

  Wie ooit gedroomd heeft om voor een koninklijke familie te werken, heeft geluk: de Britse Queen Elizabeth (95) is op zoek naar een nieuwe poetshulp. De vacature voor de ‘koninklijke job’ in Buckingham Palace staat online op de site van het paleis, maar het blijkt geen sinecure te zijn om de baan in de wacht te slepen. Zo verklapt HR-manager Tracey Waterman in de Britse media dat één specifieke test bepaalt wie al dan niet in aanmerking komt.