Gordon en zijn Toto.
Volledig scherm
Gordon en zijn Toto. © Instagram

Hondenbescherming roept Gordon op te stoppen met internetserie: “Zijn hondje is niet gezond”

ShowbizzDe Nederlandse Gordon Heuckeroth moet per direct een streep zetten door zijn nieuwe internetserie waarin hij met zijn hondje Toto op pad gaat om zieke en eenzame mensen te verblijden, zo adviseert de Koninklijke Hondenbescherming. De nieuwe pup van Gordon behoort tot een doorgefokte hondensoort met een veel te korte snuit. “Dat beestje krijgt veel te weinig zuurstof binnen. Daar moet je geen programma mee maken, het heeft rust nodig”, vertelt een woordvoerder tegen de collega’s van AD.nl.

20 reacties

 • bart vansteenkiste

  1 jaar geleden
  een hond die echt iets mankeert komt vaak uit nadien , soms heel snel en soms na 2 a 3 jaar , klein of groot maakt niets uit , maar sommige honden worden ook geboren met een aandoening van over kweek , open gehemelte , slechte achter poten , open rug en ga zo maar verder , maar om zomaar te zeggen van een foto deze hond is ziek of mankeert iets , zelfs een aandoening van de kleine hersens moet je al een kenner zijn om zoiets te zien. slovaakse duitse herder is sterker dan de miskweekte duitser
 • Mike Zwarts

  1 jaar geleden
  De mijne is 13 jaar geworden nooit iets mee voorgehad, bij die gasten is het om in de belangstelling te komen.
 • Tina Colpaert

  1 jaar geleden
  Dat ze dan beginnen met ervoor te zorgen dat zo hondjes niet meer gekweekt worden daar kan Gordon toch niet aan doen als hij goed voor zijn dier zorgt zie ik het probleem niet!
 • piet goethals

  1 jaar geleden
  het hondje is er en dus moet er voor gezorgd worden, het gelukkig maken. Het probleem van de broodfokkers die misvormde dieren creêren, dat is niet Gordon zijn schuld. Dat de bevoegde instanties zich maar focussen op degenen die het probleem maken en niet op de mensen die het probleem in huis halen. Want als het misloopt krijgen die ook te maken met veel verdriet, veel kosten en teleurstelling. Typisch business voor alles, de gedupeerden blijven in de kou.
 • Rik Vangaal

  1 jaar geleden
  Populaire rassen zijn in Vl meestal kapotgekweekt. Een kweker die ik ken beweert zelfs dat inteelt bij honden geen kwaad kan. Zo creëer je een ras is zijn stelling. Mijn buur kocht daar een hond en heeft er 4 jaar later al enkele duizenden euros aan heupoperaties aan gespendeerd. Als je bedenkt dat er in arme landen voor mensen vaak geen behoorlijke gezondheidszorg is terwijl hier operaties en x-rays bestaan voor dieren, dan schaam ik mij.