Jeff Bezos en zijn vrouw MacKenzie
Volledig scherm
Jeff Bezos en zijn vrouw MacKenzie © EPA

Hoezo, de rijkste man ter wereld? Amazon-topman Jeff Bezos ziet fortuin gehalveerd door scheiding

ShowbizzOprichter van Amazon, Jeff Bezos (54), gaat scheiden. Volgens het zakenblad Forbes was Bezos met een vermogen van ruim 135 miljard dollar de rijkste man ter wereld, maar ziet hij zijn fortuin nu gehalveerd. De Amerikaan tuimelt zo meteen van zijn eerste plaats in de lijst. 

8 reacties

 • Ceriel Devos

  2 jaar geleden
  70 miljard kwijt aan zijn vrouw dat moet pieken. Helaas met zijn looks én geldbuidel zal hij nooit meer een eerlijke vrouw vinden. Hij kan deze keer zich maar beter indekken.
 • Philippe Claes

  2 jaar geleden
  waarom trouwen zo'n mensen toch ?
 • Johan Bongers

  2 jaar geleden
  Wij wachten in deze moderne tijden ongeduldig op mannen die met de helft van het fortuin van hun vrouw gaan lopen, kwestie van de gelijkheid tussen de geslachten op alle niveau's door te trekken.
 • Bene Devos

  2 jaar geleden
  Achter elke succesvolle man staat een sterke vrouw die zijn handje vast houdt en minstens evenveel investeert in de relatie. Natuurlijk moeten die egotrippers delen met hun vrouw.
 • Frank Joos

  2 jaar geleden
  Wat is dat. Hij kan nog de andere helft NIET opdoen. En er komen iedere dag miljoenen bij.
 1. Ruzie over kleren en heibel met Kate Middleton: tiental paleishulpen staat klaar om te getuigen tegen Meghan Markle
  Royalty

  Ruzie over kleren en heibel met Kate Middleton: tiental paleishul­pen wil getuigen tegen Meghan Markle

  Eerder deze week werd Meghan Markle (39) door een medewerker van Buckingham Palace beschuldigd van pesterijen. Meghan bleef echter niet bij de pakken zitten en beschuldigde de medewerker op haar beurt van een berekende ‘lastercampagne’ en noemt het een aanval op haar karakter. De hertogin krijgt na de verwijten steun van haar omgeving, maar aan de andere kant verzamelen steeds meer paleismedewerkers zich om te getuigen tegen de vrouw van prins Harry.
 2. Joris Hessels was als jonge gast grote fan van Clouseau: “Dat Koen Wauters mijn idool is, durf ik luidop te zeggen. Ik vind het geen guilty pleasure”
  PREMIUM
  Showbizz

  Joris Hessels was als jonge gast grote fan van Clouseau: “Dat Koen Wauters mijn idool is, durf ik luidop te zeggen. Ik vind het geen guilty pleasure”

  Joris Hessels (40) is nauwelijks van ons televisiescherm weg te slaan: we zagen hem in ‘De Weekenden’, in ‘Groeten uit…’, hij speelt de onsubtiele fitnesscoach Jurgen D’Haenens in ‘Albatros’ op Canvas, in maart zien we hem en zijn kompaan Dominique Van Malder met een minireeks van ‘Radio Gaga’ op Eén en later dit voorjaar zien we hem ook op Play4 in ‘Viervoeters’, waarin hij met Dominique op zoek gaat naar nieuwe baasjes voor asielhonden. Televisiemakers kunnen alleen dromen maar van zo’n drukke agenda en dergelijke variatie van werk, en toch twijfelt Joris vaak aan zichzelf. “We hebben tijd om over van alles en nog wat na te denken en dan steken de negatieve gedachten sneller de kop op.”
 1. Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'
  Play
  VTM2

  Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'

 2. Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"
  Play

  Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"